Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-Shirt, sweet, boxer etc...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ürünler konusunda bir araştırma yapıyorum. Uygun fiyat ve kalitede ürün bulabilirsem çok fazla olmamak kaydı ile çeşitli renk ve ebatlarda oldukça almayı düşünmekteyim.

Konuyla ilgili iş yerleri, tanıdıkları ya da bildikleri birileri varsa ve paylaşıylarsa makbule geçer. İki kuruş ucuz olacak diye bir kaç ayda mahfolacak şeyler istemiyorum açıkçası. O yüzden biraz pahalı ama kaliteli olsa da olur.

Ha bu arada baskısız olmak zorunda. Baskılarını biz yapacağız çünkü.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
t-box ve tommy boxerları cok etkili bak ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
said:
tellos, 04 Kasım 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
the don rakipsiz walla :)

Hangi konuda ? Oysa en iyisi neyse parası verip alalım dicem ama yok öyle birşey :) Daha çok kalite istesekte kalite/fiyat oranı tabiki önemli. Çok bi paramız yok öyle : ))[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 04 Kasım 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bana bak sen en iyisi nap bilion mu CNR 'da giysi fuarı war geçen gün ordaydım ana baba günü ama sana her konuda bir fikir verir eminim buna[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 04 Kasım 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
http://www.ito.org.tr/ITOPortal/SDMMain.aspx?tabid=515

Birde merterin yolları taştan.

Bu tip sitelere bakıyorum geceden beri ama hiç birinin adam akıllı bilgi alabileceğim bir siteleri/sistemleri yok. Hepsini tek tek arayıp sormak gerekiyor.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
said:
kickass, 04 Kasım 2005 02:44 tarihinde demiş ki:
ya bana bak sen en iyisi nap bilion mu CNR 'da giysi fuarı war geçen gün ordaydım ana baba günü ama sana her konuda bir fikir verir eminim buna
CNR nedir ? Hangi şehirdedir ? İstanbul'da ise nasıl giderim ? : )[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
tamam CNR nedir DTM(Dünya Ticaret Merkezi) bunu biliyorsan kolay. Bilmiyorsan anlatalım, Hani şu auto showların olduğu yer havalimanının yanı hemen.

Nasıl gidilir?

Araba ile gitmeye kalkma Metroyu kullan. havalimanından bir önceki durakta in işte ordasın. Bu arada evet istanbul :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Mesaj tarihi:
Ya bende göztepede oturoyurm nasıl gittim anlatayım,
Kadiköye dolmuş,
Eminönüne Vapur,
Hemen oradan tramvay,
Sonra durakta in,
hemen oradan metro,
Sonran bir önceki durapta in :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Mesaj tarihi:
Hmm Lonely ile msn'den epey konuştukta bir önemi kalmadı. Fuarlar bitmiş birinde ve ikisinde. En yakın fuar ayın onundaymış ama o zamanda ben yokum.

Aslında asıl istediğim bu şekilde gitmek değil de direk tanıdık aracılığıyla ulaştığım kişilerle birazda pazarlık yapmak. Daha ucuza gelecektir bu şekilde. Yokmu tekstilci pati ? :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
  • Yeni Oluştur...