Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım! kablonet adaptörü!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Kablonet adaptörünüz kaç amper lütfen söyleyin ablam biglisayarı alamadı diye kablomodemimin adaptörünü sökdü adam gibi olmazsam vermicem dedi bende onun 600 milyonluk telefonunu sakladım!
Sonra adaptör aradım 12vlık bi adaptörü bismillahla taktım! çalışdı halada patlama yok!
Ama amper de takıldım
ACİL BİRİNİZ LÜTFEN WEBSTAR KABLOMODEM ADAPTÖRÜNÜN ÜZERİNDE YAZAN
Output:12v ****mA yı söylesin işallah yanmaz modemim![hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cassie, 23 June 2003 00:42 tarihinde demiş ki:
gerek kalmadı geri verdim adaptörü telefonum+ bilgisayarı ele geçirmem karşılığında

evet chem in ablası da gelmiş galiba hemen şikayet edelim chem i
çok şikayetçiyiz biz kendisinden hehe[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 23 June 2003 00:16 tarihinde demiş ki:
ablam biglisayarı alamadı diye kablomodemimin adaptörünü sökdü adam gibi olmazsam vermicem dedi bende onun 600 milyonluk telefonunu sakladım!
[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

İsiniz yokmu baska :lol:[hline]*arkanda*
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ondada var annemin kalbi olduğu halde gece gece çıplık attırdı anneme ulan varya şu kız yüzünden kalpden gidicek aman allah korusun ama hiç umrunda diil
Kız kapımın tabelasını sökdü kilidimin bantlarını bıçakla parçaladı sonra bilgisayarı vermedim diye SİNİR KRİZİ GEÇİRİP AĞLADI!!! GERÇEK!

Adaptörü aldım 500ma mış saolun genede neyse yakmadık :)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ablana ban çekelim söle deamon abim kulaklarını çeker de.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeamoN, 03 August 2003 20:29 tarihinde demiş ki:
ablana ban çekelim söle deamon abim kulaklarını çeker de.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

peeeeeeeh bu arada chem h angi serverde oynıorsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 05 August 2003 00:48 tarihinde demiş ki:
kızı yaksın felan
doga kurtulsun[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa

eheh chem de bir doga zaten :D chemin arkasında zaten bir dovme var cocukken ailesi yaptirmiş kurukafa üstünde bir ateş sembolu var ve altında Dikkat Kapalı alanlarda tutmayınız agaclardan ve çimenlikten uzak tuttunuz benzinle ! yaklaşmayınız dinamit gostermeyini yazıyor zaten chem ateşi icat eden magra adamının reankarnasyonumuş nasıl kuşum aydin tekerlegi bulan adamın fatih ürekte tekerlegi geliştiren adamın reankarnasyonuysa banu alkan ise obeziteyi bulan kadının reankarnasyonu ama obeziteyi bulan kadın ben afrodittim aslında beni cazalandırmak için boyle yaptılar kızkançlıklarından dedigi için banu alkanda kendini afrodit sanıyor hufff bitti :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...