Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Kablonet adaptörünüz kaç amper lütfen söyleyin ablam biglisayarı alamadı diye kablomodemimin adaptörünü sökdü adam gibi olmazsam vermicem dedi bende onun 600 milyonluk telefonunu sakladım! Sonra adaptör aradım 12vlık bi adaptörü bismillahla taktım! çalışdı halada patlama yok! Ama amper de takıldım ACİL BİRİNİZ LÜTFEN WEBSTAR KABLOMODEM ADAPTÖRÜNÜN ÜZERİNDE YAZAN Output:12v ****mA yı söylesin işallah yanmaz modemim![hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 12VDC[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ha adaptör lan acasip bişi yazıyo onda (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 INPUT: 100-240V~1A 50/60 Hz OUTPUT:12V(acaipb işaret)0.6A[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 adaptör ne lan bende bi tane fiş var[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 gerek kalmadı geri verdim adaptörü telefonum+ bilgisayarı ele geçirmem karşılığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Cassie, 23 June 2003 00:42 tarihinde demiş ki: gerek kalmadı geri verdim adaptörü telefonum+ bilgisayarı ele geçirmem karşılığında evet chem in ablası da gelmiş galiba hemen şikayet edelim chem i çok şikayetçiyiz biz kendisinden hehe[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben de şikayetçiyim ee noolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 valla çok şikayetçiyiz kendisinden. Geçen gün forumun köşesini yakti. Zor kurtardik forumun geri kalanini[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Chemical, 23 June 2003 00:16 tarihinde demiş ki: ablam biglisayarı alamadı diye kablomodemimin adaptörünü sökdü adam gibi olmazsam vermicem dedi bende onun 600 milyonluk telefonunu sakladım! [hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . İsiniz yokmu baska :lol:[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kibritleri vermeyin şu herifin eline kardeşim!![hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kedinin tüyler yansaydı o zaman kötü olurdu :P[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bişey diil warcraftin çimenleri çayirlari yanacak ondan sonra görecez.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 sizi hiç değilse günde bir kaç saat yakmaya çabalıyor ben senelerdir aynı evde yaşıyorum imdaaattt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 heh sendede bi hiperaktif lik seziorum :-p[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: metboy, 23 June 2003 01:12 tarihinde demiş ki: heh sendede bi hiperaktif lik seziorum :-p yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Evet ondada var annemin kalbi olduğu halde gece gece çıplık attırdı anneme ulan varya şu kız yüzünden kalpden gidicek aman allah korusun ama hiç umrunda diil Kız kapımın tabelasını sökdü kilidimin bantlarını bıçakla parçaladı sonra bilgisayarı vermedim diye SİNİR KRİZİ GEÇİRİP AĞLADI!!! GERÇEK! Adaptörü aldım 500ma mış saolun genede neyse yakmadık :)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya bırakın laga lugayı yaa anamla baban ablamla olan kavgamızı 20 senedirçekiyorlar aha biri 53 diğeri 61 yaşında insanlar halataş gibi sağlamlar...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Geçen gün minoctayım geldi forge u söndürdü ÖH dedim yani ne çene varmış :P yok şaka seviom ben Chem[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 :) valla saolun[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ablana ban çekelim söle deamon abim kulaklarını çeker de.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: DeamoN, 03 August 2003 20:29 tarihinde demiş ki: ablana ban çekelim söle deamon abim kulaklarını çeker de.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran peeeeeeeh bu arada chem h angi serverde oynıorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: BonePART, 05 August 2003 00:48 tarihinde demiş ki: kızı yaksın felan doga kurtulsun[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa eheh chem de bir doga zaten :D chemin arkasında zaten bir dovme var cocukken ailesi yaptirmiş kurukafa üstünde bir ateş sembolu var ve altında Dikkat Kapalı alanlarda tutmayınız agaclardan ve çimenlikten uzak tuttunuz benzinle ! yaklaşmayınız dinamit gostermeyini yazıyor zaten chem ateşi icat eden magra adamının reankarnasyonumuş nasıl kuşum aydin tekerlegi bulan adamın fatih ürekte tekerlegi geliştiren adamın reankarnasyonuysa banu alkan ise obeziteyi bulan kadının reankarnasyonu ama obeziteyi bulan kadın ben afrodittim aslında beni cazalandırmak için boyle yaptılar kızkançlıklarından dedigi için banu alkanda kendini afrodit sanıyor hufff bitti :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar