Heal4u Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 DioNea yı tanırım iyidir ama cz de hep keserim kendisini. Karuslar fazla iyi deil humanlara göre. Cypher topiğni görünce kayıt oldum. ALSHARO arena ya beklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Heal4u, 02 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: DioNea yı tanırım iyidir ama cz de hep keserim kendisini. Karuslar fazla iyi deil humanlara göre. Cypher topiğni görünce kayıt oldum. ALSHARO arena ya beklerim.. Karuslar mı iyi degıl:S ılgınc pısmanım sımdı keske karus char acsaydım dıyorum...[signature][hline]HasMez, 17 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: ... baddal sende şu madalyayı al bitsin bu çile Char :CoI3aR LVL : 6x Buffer/Healer NP : xx.xxx Clan : ::ChEtE:: Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Heal4u, 02 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: DioNea yı tanırım iyidir ama cz de hep keserim kendisini. Karuslar fazla iyi deil humanlara göre. Cypher topiğni görünce kayıt oldum. ALSHARO arena ya beklerim.. cemal ben aliihsan 6 kişi human townda kesemediniz beni can potum bitti mana iiçip minor bastım yine tık yok şimdi giriyom oyuna pm atcam direk arenaya gel[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dikkat ette iyi oyuncular sana girmesin[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dione girdim ben :)[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 fakesin fake kalıcaksın ok mu babuş[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ASUS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Oyunda Laske_pL nickli bir şerefsiz var gelmiş küfür ediyor... Tanıyanınız var mı Sivaslıymış... Realdeki adresini veren olursa sevinirim! Teşekkürler ...[signature][hline]Nick : ASUS Server : Cypher Usko Lvl : 6X Class : Mage Clan : HeaveN Nation: Karus [Bu mesaj ASUS tarafından 02 Kasım 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Cyper'da iyi oyuncu mu peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lafa bak sizde adm ısınız deatknight ın üstüne adam kimse gösteremz teketek te kımse yenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 POWER_TURK POWER_TURK POWER_TURK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar