ozmo67 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkes görüşlerini bildirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 En iyi dostluk __wild__ clanında var pek sağlam diiller ama cici çocuklar hepsi..[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Cyper da herkes oynamıyorki.Buradakilerin cogunlugu Ares'te .Biraz'ı Diez .Az da olsa Beramus.Cyper sayısı azdır :( Tahminimce.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ama çoğu kişinin başka bi karakteri var cyper da.. Benim bile ;)[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende cypher dayim. karekterim daha lvl 50 , zevk alacak kadar oyunu biliyorum , ama ko da gossu falan degilim.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ...[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned) yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cyperda karuslarda tek adam WaynA[signature][hline]Ya Bugun Benim Son Günümse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gothic, 02 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki: cyperda karuslarda tek adam WaynA Hertürlü beklerim.:)[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: IDeathEndI, 02 Kasım 2005 13:48 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 02 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki: cyperda karuslarda tek adam WaynA Hertürlü beklerim.:) Nyse kıyamam ben sana kankamsın :D asdafsasf[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 euheuhe sizlerde varsınız perfect-deathend-wayna-aristotle-alshora üstüne tanımam[signature][hline]Ya Bugun Benim Son Günümse :( [Bu mesaj Gothic tarafından 02 Kasım 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 2 hafta sonra ALSHARO[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben Ben ben[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ALSHARO item bakımından en sağlam archer birde ironm ile perffect effect var[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 necro-sunbird :) sdsaf nick ini kapamada senin adınıda yazam[signature][hline]Ya Bugun Benim Son Günümse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Necro, 02 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki: ALSHARO item bakımından en sağlam archer birde ironm ile perffect effect var necro daha tam olarak deil item için 2 gün daha beklicem ondan sonra işini halletcem gothicede sürprilerim var bekleyin az kaldı[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Cyaber ise en ii clan ne biliyonmu ilk 5 clan: karus 1. :::VİP::: elmorad 1. yine ::VİP::[signature][hline]Fen hocları=iyi Mat " =Kafa şişirir Sos " =Kemik Kıranlar klbu üyeleridir Turz " =Turistik yerledeki kızları merak sardırırlar Trafik " =İçimizde trafik canavarına çık derler! İng " =Gavur çenesi çalarlar! Türk " =2 madalyalı yüzleri vardır.1 yanı iyi 1 yanı kötüdür.ikiside etkili olur Vatandaş cart curt hocaları=Demokrasi memokrasi hak mak traş işleri konuşurlar.Yok vergi imiş cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kankalar iyi güzelde Dupe rest. atildi serverlara bakalim ne olcak itemlere...[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyrexx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 " said: IDeathEndI, 02 Kasım 2005 14:01 tarihinde demiş ki: kankalar iyi güzelde Dupe rest. atildi serverlara bakalim ne olcak itemlere... " +1[signature][hline]lvl : 62 nick : alice server : cyper lvl :62 nick: lizard_ lvl :61 nick: heerpessimplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Cyperda clan olarak bundan sonra CannibalCorpse ismini çok duyacaksınız. Kurulduğu gün grade1 olduk.Bekleriz yok yok beklemeyiz doldu clan:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: IDeathEndI, 02 Kasım 2005 14:01 tarihinde demiş ki: kankalar iyi güzelde Dupe rest. atildi serverlara bakalim ne olcak itemlere... itemleri dupe olanlar düşünsün onu deathend enis abi 64 mü oldu:D:D iyi kasmış:)[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :) kasar tabi neyse açıklanmaması gereken konular var[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DioNea, 02 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki: said: IDeathEndI, 02 Kasım 2005 14:01 tarihinde demiş ki: kankalar iyi güzelde Dupe rest. atildi serverlara bakalim ne olcak itemlere... itemleri dupe olanlar düşünsün onu deathend enis abi 64 mü oldu:D:D iyi kasmış:) aynen kanka dupe itemleri olanlar düşünsün onu :D sfafsaf wayna bütün itemlerin silincek senin:P asdasdasd[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok vaynanın itemleri silinmez silinsede chitinleri hazır bende[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/7xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krieger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tabii ki de sixty nine clanı ve milkboy:d[signature][hline]Name :milkboy Clan : Sixty_nine Lvl : 60 Nation: El Morad Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Güzel güzel yardimci olalim birbirimize ben gothice yani waynaya yardımcı olmaya çalıştım zaten elimden geldiğince bakalim inş. silinmez kimsenin itemi ..[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar