cosmic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 üffff bi külttü yani resmen..ama bulamıyorum bulabilceğim yada indirebilceğim bi yer bilen var mı???[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cok zor bulmak heh, bana da arkadasım cekip vermişti saolsun gozum gibi bakıyorum cdme;)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 02 Kasım 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 torrent sitelerinden ya da aresten falan beetle juice diye arat. Bulursun belki.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ehh herkes o kadar şanslı olmuo demekki....naapıım sence?[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aa saol[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 emuledan indirdim 5.1 2cdlik divxini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 DVD'si var bende :). Bu klasik kaçar mı? kaçmaz, Tim Burton rullaz.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 canımı çektirdiniz hazır işim de yok izliyim:) malesef edik: nazar degdi cdme bohuüür bulamıyorum [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 02 Kasım 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geldim abi ne var (kimse yapmamış ben yapayım dedim :P)[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bana nıe berbat bir film gelio? zevk mevk meselesi iyi güzelde kült damgası fazla iddialı olmuş.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tv de de vermiolar kaç senedir.Ben de çok severim.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Voys, 02 Kasım 2005 20:00 tarihinde demiş ki: bana nıe berbat bir film gelio? zevk mevk meselesi iyi güzelde kült damgası fazla iddialı olmuş. , ben sadece zaman gecirilmesi eglenceli olarak düşünüyorum, bi de izlerken eski zaman geliyor aklima guzel oluyor işte:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 filmi kült yapan yaratılığı oyunculuğu karakterleri bence daha çok. zaten yaratıcılık öeh bi konumda yani =)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 voyscum cunku sen yetersiz bi adamsin, zaten bacaginda kirik, birak filmi filan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 en sevdiim filmlerdendir, bana küçücük halimle tim burton sevdirip sonra peşini bıraktırtmayan filmdir:) çizgi filmi de vardı sürekli izlerdim..yine olsun yine izlerim:) kahretin ki film yok şuan bende, olanlar çok şanslı:) hergün verseler tvde hergün izlerim bıkmadan, o derece sevioum... beetlejuice beetlejuice beetlejuice:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Voys, 02 Kasım 2005 20:00 tarihinde demiş ki: bana nıe berbat bir film gelio? zevk mevk meselesi iyi güzelde kült damgası fazla iddialı olmuş. "kült" damgasının veya kelimesinin iddiayla alakası yok ki. aksine en iddiasız görünen kıyı köşe filmleri daha çok kült olma potansiyeline sahiptir, ki beter böcek öyle bi film bile sayılmaz. underground piyasada gayet popüler olmuştur :) kült'ün anlamlarını şimdi burada tekrar açmayacağım ama özetle durum bu.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Voys, 02 Kasım 2005 20:00 tarihinde demiş ki: bana nıe berbat bir film gelio? zevk mevk meselesi iyi güzelde kült damgası fazla iddialı olmuş. said: aquila, 02 Kasım 2005 22:31 tarihinde demiş ki: voyscum cunku sen yetersiz bi adamsin, zaten bacaginda kirik, birak filmi filan... Ehuehauha... İyidir Beetlejuice, Tim Burton bu boru değil...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dc de war ya da antalya ya da eskişehirdeysen elden werebilirim[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 beetle juice izlenir üzerine nightmare before christmas seyredilir üstünede gelicne coprse bride izlenir.... vey evet der insan kendi kendine tanrılar yer yüzünden insan taklitiyle yürümememli[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Üstüne Tim Burton rullaz denilir, kendisine tapılır.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Güzel insan: Tim Burton[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konu hortlatmak gibi olmasın ama uludagda bu filmi göstermeyi düşünüyoruz öğrenci ahalisine ve ne yazık ki elimizde yok.Bu filmin dublajlı haline(ne yazık ki millet dublajlı sevio:( ) ulaşmamı sağlayacak bir melek var mı yakınlarda(dublajlı yoksa altyazılıda olur)?ÖM'den ulaşabilirsiniz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 divx olarak netten edinebilirsiniz torrent falan. divxplanet.com da da altyazısı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 torrentz adında bi torrent sitesi vardı orada olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar