whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Dün akşam kafama esti gittim bi Pc shop a aldım bi gta vicecity ve adam dedi bak su oyun acaıp kopuk bi oyun senın yerınde olsam alırdım fln dedı cebımdede bol para alayım dedım neyse eve geldım büyük bi heves su gta vc ye bakayım dedım sonra oynadım bıraz baya bı sardı oyun zor koptuım bıde midnight club 2 yi deniyim dedim install etim sonra tam acıcam d3d9.dll istedi download ettim sonra ddraw.dll istedi onuda download ettim kernell32.dll istedi onuda download ettim sonra midnight2 nin olduug klasore attım fakat tam aciyorum oyunu suu yazı cıkıyor The procedure entry point makecrticalsectionglobal could not be located in the dynamic link library KERNELL32.dll. eyer birisi yardım ederse valla cok makbule gecer anlayan varsaaaaa lütfennnnn cok merak ettim bu oyunu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 midnight club2 ps2 oyunu değil miydi?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Benimki bilgisayar için valla install ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 PCde de var.. Bence CD bozuk ben direk yükleyip oynamıştım yani. Değiştir derim. Hiç dll falan istemedi bende [Bu mesaj Ozan tarafından 03 August 2003 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bende ps2 de cok guzel ama ılerde baga zor olıyy :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Moralinizi bozmuş olmıyım ama ben son bölümün son başkanındayım.Tokyo şampiyonundan sonra dünya şampiyonu geldi imkansız geçmek.unutun,geçmeyi bırak yarış bitmiyo zaten[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben en son paris deydım ılerlemıstım ortalarına gelmıstım sanırım o kadar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Affola ama bana benım sorunumuın cozuumu lazım sızın yarıslarınız degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 directx 9.0b yukle makinaya.Ekran kartın desteklesede yukle desteklemesede. d3d9.dll , ddraw.dll benim bildigim directx le alakalı seyler.[hline]Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz 3074MHz, WinXP, 1024MB DRAM, ASUS V8460 ULTRA DELUXE V44.71a GeForceTi4600 128Mb, ASUSTeK P4PE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hmmmms ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evet galba sorun oymuas sagol arkdasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Aldım, kurdum, grafikleri gördüm, sildim.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Catscratch, 04 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Aldım, kurdum, grafikleri gördüm, sildim.[hline]This Cat Scratches Free. neden kötümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kötü tabii NFS 4'ün bazı yerlerde daha ii grafikleri vardı beah Jantlar bile 3D deil[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar