bezginank Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bir player bank yazdığı anda benim çantam playerın altına düştü ve çantam kayboldu playerda uyanık tabiki neyse hallettik olayıda çanta neden düşmüş olabilir fikri olan varmı acaba. Çantadakileri bankama koydum sıfır geziyorum ne olur ne olmaz diye consoldan hatada almadım. Birde player oyuna girdiğinde charı otomatikmen siliniyor bazılarında ? [Bu mesaj bezginank tarafından 03 Kasım 2005 06:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bank speech'ini incele bakalim, eger kendi local evde kurdugun shard degilse bu, bir staff seninle ugrasiyor da olabilir ? ;)[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezginank Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 başka nelerden olabilir arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 stealing de problem olabilir...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezginank Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çok teşekkürler speechle halloldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar