Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni Citroen reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bügün gördüm gerçi ama çıkalı çok oldumu bilmiyorum gayet başarılı buldum baya baya güzel buldum hatta
:)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Süper bir reklam çok şeker olmuş, yeni c3 te tatlı olmuş fazla fark olmasada[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 30 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: yaratıcı, sıkmıyo , ekrana kitlliyo :D

+1

[Bu mesaj jksqe tarafından 30 Ekim 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
harika bir reklam ya, ilk gördüğümde "oha benim hayatımda böyle olmalı" dedim direk. vırt vırt değişsin her şey, süfer. şarkı da çok uyumlu olmuş ayrıca.

vırt vırt[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
ipek mobilya reklamıyla benzerliği dikkatimi çekti. aynı reklam firmasıdır diye umuyorum ama, reklamlarımızda bile en ufak yaratıcılık yoksa da vay halimize demekten de kendimi alıkoyamiyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Ya o birşeyleri "çötenk" diye değiştirme teması artık klişeleşmiş birşey. Hani "sen bunu yaptın o da bunu yapmış çalıntı lan bu" diyebileceğimiz kadar orjinal değil en azından.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
  • Yeni Oluştur...