b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Şu anda kal ile darüşşafaka'nın -ki darüşşafaka benim okulum- ortak bir hocası varmış bize de hoca söyledi araştırdım hakkatten öyle o da milli güvenlikçi :D zaten tüm milli güvenlikçiler bi ilginç olur ama bu adam hakkatten bi garip tek bir şey diyecem şu an okuyan kal'da herkes anlıycak adam sınıfa girer girmez önce -tüpraş ihalesi oldu kimler biliyo ve -gamze diye bi kadına bir şeyler oldu onu kim biliyor gibi bir örnek vererek daha ilk günden magazinci toplum olduumuzu göstermişti neyse var mı bu adamın dersine giren :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bunların hepsi ünide her zaman oluyor[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tuncer,tuncay buna benzer bi ismi olan milli güvenlikçimiz vardı kal'da,ama 2002 yılında=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
helena Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 oldukça tatlı bir adam. ders dışında da sohbeti gayet hoş, ayrıca çok rahat ders işleyen, anlayışlı bir hoca. sıradan milli güvenlik hocalarından biraz daha farklı [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 16 Ekim 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: cavanagh, 16 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki: tuncer,tuncay buna benzer bi ismi olan milli güvenlikçimiz vardı kal'da,ama 2002 yılında=) Adamın bütün sene yüzü asıktı sadece askeri üstleri gezdiğimiz zaman mutluydu adam
RaY Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: b1vRiP, 16 Ekim 2005 10:58 tarihinde demiş ki: -tüpraş ihalesi oldu kimler biliyo ve -gamze diye bi kadına bir şeyler oldu onu kim biliyor Aynı ornek sanırım okul ıcınde sınırlı kalmamıs darussafaka da aynısını kullanmıs :) ama sahsen sevdım kendısını guzel sohbet edılıyor[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 adam zeki bi adam canım bize şey dedi yarıldım -sizi askeri üsse götürcem orda arnıld şıvayzaneger in nası bi yalancı olduğunu göreceksiniz bomba öyle ağızla çekilirse adamın çenesi kalır orda :D sert yüzü asık bi adam değil bu hafta artık iice kanım ısındı adama iyi bi insan..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
RaY Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bır konu anlatırken de nufus la falan ılgılı biz yunanıstanı hepimiz tukursek egede bogarız dedı ona guldum bayagı zaten sınav zamanıydı cok ii geldı :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 İyi bi adam ya, ben de sevdim. Çok aker tarzı konuşuyo. Aklıma dedem geliyo o sınıfa girince. O da asker. Bi de başkanı kapının başına dikip "Sınııf, Dikkat!" diye bağırtıyo sınıfa girmeden :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
irin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya bu niye vardır bizim milli guvenlikcide yaptırıo? er miyim kardesim ben..ama galiba bunların geneli cok geyik oluo. bizim hoca da rutbeleri ogrenirken:- bakın iyi ogrenin kızlar siz bunları, askerlerle muhabbet kurmanızı saglar,tutup cavusa takılmassınız subay bulursunuz demişti.[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bize bu hafta bi japonya örneği verdi hakkatten ilginçti japonya nın 2012 de çok güçlü olacağını anlattı..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: cavanagh, 16 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki: tuncer,tuncay buna benzer bi ismi olan milli güvenlikçimiz vardı kal'da,ama 2002 yılında=) Tuncer Tezman olmasın ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble
elma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o hoca bizim derslere geliyor. çok iyi bir hoca ne kadar sert görünse de . tüpraş konusunu her sınıfta acıyor bildiğim. "çocuklar gamze özçelikin vidyosu varmış kimler biliyor ? geçen hafta bişey oldu nooldu tüpraş ihalesi bunu kimler biliyor " sınıf başkanımıza görev verdi. hoca gelmeden kız cıkıp gelmeyenleri sınıf mevcudunu dersin konusunu falan yazıyor. hoca girer girmez gömlekler içerde kravatlar sımsıkı asker gibi hazırolda bekliyoruz . hoca oturun deyince de aynı anda oturuyoruz şahane oluyo[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet bizim okula bu sene geldi.ilk derste "hiçbiriniz beni daha tanımadığınız için koridorda çok rahat darandınız ve ben de gözlemledim" dedi=)ee sonuç.bu arada kal danım.[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım
555 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 evet tüm sınıfta aynı şeyleri aynı sırayla söylediğinden şüphelendiğim dersleri işlerken oturmayan bir hoca.öyle ki örnekler bile aynı.yine de gayet hoş,kötü diyemiyorum kendisnie ama biraz değişik.ilk geldiği gün başkandan bundan sonra o gelirken dikkkaaat diye bağırmasını istedi..ama hiç bi zmn bu olmadı..öyle bişey.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ilk derse girdiğinde okulda ilk gözü takılanın ben olduğumu soyledı , pek bi gururlandım oysaki sakaldanmış , sonrada konfiçyüs diyerek ortamı şükela hale getirdi. bana derslerın sadece moment ve chain reactionstan ibaret olmadığını tkrar hatırlattı. Dersin son 15 dakıkası fılan benım bugun anlatacaklarım bu kdr bana sormak sıtedıgınız bişey var mı diye soruyo. Bİzde rambolarla , kantırlarla buyuyen genclık oldugumuz için soruyoruz bişiler , kırmıyo anlatıyo. Derslerını ıple çekıyorum , hatta bi dahaki derse sorucagım sorular bilem hazır :P[signature][hline]FB Sailing Team
Öne çıkan mesajlar