zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Kitap vb dükkanı açıyoruz Piramit'de istediğiniz kitapları fln yazın buraya istek derecesine göre getiririz:) Yabancı, türkce fark etmez (özellikle buraya açtım karışmayın:))[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! -Fysk! Boo says "Whaaat?"
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 nerde bu dükkan?[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Piramit??[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Fenerbahçe burun da ayın 8inde açılcak.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 o kdemkki isstanbuldaymış onu sormuştum :D ama kitap tavsiyesi diosan margareth weis in tüm kitapları satılr bak :d[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ne olur D&D kural kitaplarını getirin...anamız ağladı kazaa dan indirmekten..netten sipariş vermekten falan.[hline]Serve no one but Bane
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Zaten onu düşündüm baştan D&D kitaplarını getireceğiz işalla[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 d&d kitapları sonracıma dragonlance,deathgate,forgotten realms kitapları getirin. özellikle çok bilinen seriler hiç eksik olmasın. hatta çewrilmemişlerin ingilizcelerini getirin. yer warsa tabi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 M&T lerle ilgili iyi birşey var zaten Ölüm kapısını çevirende benim üvey annem olur:)[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 kara kılıcıda[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben gelip sen we annenle tanışıyım o zaman :p açın biranonce dükkanı hehe. ingilizce kitapları da getirin ama önemli :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ingilizce dl kitapları[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 doom brigade (DL) war of souls serisi (DL) war of the spider queen serisi (FR) (insurrection, condemnation bla bla bişiler hatırlamıyorum şimdi)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bi de dissolution var işte..onun kapaktaki eleman iyi karizma ve eleman invoker...[hline]Serve no one but Bane
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 hmm nekadar rl,dl,fr darksun planescape kitabı varsa getirin bir gün istanbula geldiğimde uğrar bakarım :)
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bence sadece kitap getirmeyin çeşitli poster,t-shirt,şapka vb... hoş şeyler ayrıca zar fln da olursa çok iyi olur...tabi ben böle şunu bunu getirin fln diyorum ama yani getirebilirseniz.internetten fln bulunur heralde sadece bi tavsiye yani satilir...[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Zaten yarı-kitap yarı-hediyelik olacak dual class yani:)[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 zlorwf açılın bütün istanbula we türkiyeye yayılın :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 OOO iyi iyi hatta yapabiliyosaniz birde ufak bi cafe yapinki millet gelip FRP yada türevlerini oynayabilsin.. Süper olur her haftasonu ben mutlaka gelirim mesela bisiler icerim para kazandiririm hehe :D[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
HEYYT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Naber Tarrasque bana beleş di mi kitaplar bak Amerikaya gidemedin kitaplarımı alamadın bari istediim kitapları getirt
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 HEYYT sana %01 indirimimiz var:) Paticikçilerede %001:)[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 dragonlance war of souls series şöyle fallout tarzı kitaplar alien years çok süper bir kitaptı dune serisi ne zaman açılıcak mekan?[hline]
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Zlorwf Death Gate i çeviren in Üvey annen oldugu konusunda ciddimisin? Niran Elçi Yani?
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ewt ya hediyelik fln frp ile ile ilgili t-shirtler fln getirin paticiğin çoğu gelir alır... DİYİLMİ ARKADAŞLAAAR?????(ben kesin gelirim yanide)[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974
Öne çıkan mesajlar