utopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İyiyim canım Beni merak etme sen İlk günler dolu gözlerle gezerim etrafta Akamayan, acıtan yaşlarla Sonra, Yapacak işimin olmadığı bir sıra Döküveririm gözümden Ben ağlarım, Kalbim ağlar... ama geçer sonra. Ne olacak ki Biraz yürek ağrısı çekeceğim alt tarafı Onunla anlamaz mı insan, insan olduğunu? Hem bak, gidişin iyi de oldu bir yönden Ardından kaleme sarıldım işte Yazamamaktan şikayet ediyordum ya hani Bir süre yeter artık bu sıralar kağıda döktüklerim bana. Bana bıraktığın koca şehri yazarım belki Sensiz biraz ihtişamını kaybetti sanki ama... Belki de bana öyle geliyor. Saçmalıyorum bak acıdan Ama merak etme, iyileşirim ben Neleri, ne düşünceleri öğüttü daha önce yorgun beynim Senin kayıtlarını mı silip atamayacak? Yok yok, merak etme Çok uzun sürmez bu halim Normale döndüğüm zaman Senden kurtulduğum zaman Daha iyi olacağım Kendine asıl sen iyi bak Ben unutsam bile sen unutamayacaksın Çünkü ben böyle istiyorum Belki şımarıkça, belki bencilce ama Kime dokunmaz ki unutulmak? Sen beni canımı acıtamayacak kadar çok sevmedin mi bir zamanlar O günlerin hatrına çıkmayacağım işte düşüncelerinden... Sense asıl acıyı kim çekiyor o zaman göreceksin Çünkü gözlerindeki yaşlar hiç akmayacak Hep acıtacak canını hatırladıkça... Çünkü erkekler ağlamaz canım Geçmiş olsun...[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 super ya[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
utopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cidden mi?[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Villians Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Herşeye rağmen ayakta(mıyız)? çok güzel yazmışsın tebrikler[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get, get a job, get my own place, ummm, but... I go into the mall where I want to work and they tell me, I'm, I was too young...
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 guzel olmuş..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
mexze Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 açık bi anlatım olmuş vede bu şiirine güzellik katmış çok güsel olmuş cidden...tebrikler ee artık sıksık şiir yazarsın bize demi :)
naduko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tebrikler hoca gerçekten çok güzel olmuş insanı alıp başka yerlere götürüyo.umarım yeni şiirlerinide burdan okuruz:)
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cok güzel olmuş tebrikler walla bayıldım...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi olmuş be terk ettiği güzel şeyler yazdırıo:D[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 utopia bu yapar ;)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 acımam yaparım:)[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mukemmel olmus utopıa cım harıkasınn ee klupten cıkar tabıı boyle superler[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 saygı duyuyorum...önünde eğilmek istiyorum..ama belim arıyo..gerçekten çok güzel tebrikler[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sağolun arkadaşlar beni sizler yarattınız bir de o giden:) *!selam için eğilir*[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... [Bu mesaj utopia tarafından 02 Kasım 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Azda olsa böyle erkekler olabilir normaldir ama onunda sebebleri vardır, neyse hayırlı olsun vatana millete devlete![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lord var işte var bol bol var sebepli sebepsiz var kızların da sebepleri oluyor ona bakarsan...[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol...
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evet ama kızların sebebleri saçma ve mantıksız oluyor genelde'![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sebeplerin hepsi saçmadır[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Çok güzel bir şiir.Tebrik ederim..utopia/ dragonutopia nickini de kullanıyor musun?[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak"
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hayır ben sadece utopiayım[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol...
Öne çıkan mesajlar