Passanger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 2 hafta arama gorusme bak bakalım ne oluyor.2 secenek var ya dızlerının uzerınde gelecek yada gelmıcek.Boylece sende kurtulursun ıkılamden. p.s:Kızları anlamaya calısmayın.Gerek yok.Onlar sızı anlasın.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bana erkekleri anlayan p.m.atsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1 tanemi kız var ...ehehehheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 çağır buraya bunu okuttur belki aşık olur moda oldu zaten[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaslar bunu aylar once yazmısım... sonuc ne oldu tahmin edin.... [spo1=..]eski sevgilisiyle tekrar beraber... ben bu 2 yüzlülüğe dayanamıyorum...[/spo][signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya abi senin bi kız var.. bende 10 tane var.. napacağımı şaşırdım.. bi gelio hepsi birden gelio.. bi gidiyolar kimse kalmıyo sonra :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende aynı halttan yakınıyorum ama kız yazıyo :D onu biliyorum ehehe[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bir kız yok bir sürü kız var[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kanka açık açık konuş.Eğer gerçekleri duycak kadar cesaretin yoksa aşk a hiç bulaşma şarapçı olur çıkarsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: angband, 28 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki: arkadaslar sizle paylasmak istedigim bisiler var..bu yaz kızın biriyle internet üzerinden tanıstık. kızla aynı ilceden,aynı okuldan,aynı bolumden cıktık,baba meslekleri aynı,burclar aynı,daha bi ton benzerlikler cıktıki bi yerden sonra saşirmamaya başladık,aynı olmasa saşirirdim gibilerinden sozler.... neyse biz bulustuk tabii ki gezdik eglendik... bugunde gorustuk,gezdik tozduk ama kızla ne zaman buluşsam kız bu bahar aylarından kalma bi askını anlatıp duruyo hala unutamadım diyo,tel.inde fotosu var... benlede sadece arkadas olmak icin dolasmadigi malüm..ben cıkamadım isin icinden ne yapmaya calisiyo???? çıkmayı bile dusunme aklından geçmesin bole şeyler bi sure sonra dahada samimileşirsiniz kanka moduna girersiniz snra kız çok samimi olduk senle yanlış anlıyolar diyip seni ortada bırakır....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: CusTodeM, 28 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: kızlar soyledir : arkadas degilsen arkadas olalim sonra arkadas kalalim der arkadassan da yine arkadas kalalim der ya da sana umut verirler sonra ortada bir umut olmadıgının farkına varırsın falan ilginctir kızlar benım durumumu anlatmıssın eywallah[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bence direkt amacını sor,senle arkadaş mı olmak istiyor yoksa sevgili olmak mı .bence bunu ona sormadan anlaman imkânsız,hem çok ortak yönünüz var,iyi anlaşıp,buluşuyorsunuz,hem de o diger sahis:S oof nasıl dayandın bu güne dek sormadan bilmem ki! kızları anlamak çok zor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kardeş sana tek tavsiyem: artizliği elden bırakmayacaksın. seviyeni koru.[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 belki seni kıskandırmak için yapıyodur sende ona yaz aşklarından bahset bakalım tepkisi ne olacak?[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timoo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: angband, 01 Kasım 2005 20:49 tarihinde demiş ki: arkadaslar bunu aylar once yazmısım... sonuc ne oldu tahmin edin.... [spo1=..]eski sevgilisiyle tekrar beraber... ben bu 2 yüzlülüğe dayanamıyorum...[/spo] peh üzüldüm[signature][hline]azkeryuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Anelor, 28 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki: sabret unutur ve turn sana gecer Güzel bi cvb vak tebrik ediyorum.. Haklı.[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadasım kadın milletini anlamak zor ancak şöyle birşeyde var sen onun yanında olursan bu eski aşk konusunu unutmasında yardımcı olup onun gözünde kendine bir değer yaratabilirsen çok güzel bir şansın olabilir ancak şimdilik seni sadece bir dert ortagı kendini anlıyan birisi olarak görüyor o yüzden şimdilik duygularından ona bahsetmesen iyi olur...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o resmini gosterip unutamadıgı cocugun yerini almaya calısıcaksın..yapabilcegin hiç bişi yok kendini sevdiriceksin aşık etceksin.oda sana kalmış[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sen bi niyetini belli et.madem bu kadar gezio fln belki o da sana konu açtırmaya çalışıodur. açık açık konuşmanın faydası var. olmasa da işi kankalığa dökersin:D[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kardeş olmayasınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 arkadaşlar okumadınızmı olay bitti.. kız eski sevgilisiyle beraber..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ozaman haydi başka sevdalaraaaaa[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar