Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kız var..

angband

Öne çıkan mesajlar

2 hafta arama gorusme bak bakalım ne oluyor.2 secenek var ya dızlerının uzerınde gelecek yada gelmıcek.Boylece sende kurtulursun ıkılamden.
p.s:Kızları anlamaya calısmayın.Gerek yok.Onlar sızı anlasın.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
angband, 28 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
arkadaslar sizle paylasmak istedigim bisiler var..bu yaz kızın biriyle internet üzerinden tanıstık.
kızla aynı ilceden,aynı okuldan,aynı bolumden cıktık,baba meslekleri aynı,burclar aynı,daha bi ton benzerlikler cıktıki bi yerden sonra saşirmamaya başladık,aynı olmasa saşirirdim gibilerinden sozler....
neyse biz bulustuk tabii ki gezdik eglendik...
bugunde gorustuk,gezdik tozduk ama kızla ne zaman buluşsam kız bu bahar aylarından kalma bi askını anlatıp duruyo hala unutamadım diyo,tel.inde fotosu var...
benlede sadece arkadas olmak icin dolasmadigi malüm..ben cıkamadım isin icinden ne yapmaya calisiyo????

çıkmayı bile dusunme aklından geçmesin bole şeyler bi sure sonra dahada samimileşirsiniz kanka moduna girersiniz snra kız çok samimi olduk senle yanlış anlıyolar diyip seni ortada bırakır....[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 28 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
kızlar soyledir : arkadas degilsen arkadas olalim sonra arkadas kalalim der arkadassan da yine arkadas kalalim der ya da sana umut verirler sonra ortada bir umut olmadıgının farkına varırsın falan ilginctir kızlar

benım durumumu anlatmıssın eywallah[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

bence direkt amacını sor,senle arkadaş mı olmak istiyor yoksa sevgili olmak mı .bence bunu ona sormadan anlaman imkânsız,hem çok ortak yönünüz var,iyi anlaşıp,buluşuyorsunuz,hem de o diger sahis:S oof nasıl dayandın bu güne dek sormadan bilmem ki!

kızları anlamak çok zor:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 28 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
sabret unutur ve turn sana gecer

Güzel bi cvb vak tebrik ediyorum.. Haklı.[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasım kadın milletini anlamak zor ancak şöyle birşeyde var sen onun yanında olursan bu eski aşk konusunu unutmasında yardımcı olup onun gözünde kendine bir değer yaratabilirsen çok güzel bir şansın olabilir ancak şimdilik seni sadece bir dert ortagı kendini anlıyan birisi olarak görüyor o yüzden şimdilik duygularından ona bahsetmesen iyi olur...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sen bi niyetini belli et.madem bu kadar gezio fln belki o da sana konu açtırmaya çalışıodur. açık açık konuşmanın faydası var. olmasa da işi kankalığa dökersin:D[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...