rodar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaslar bana tam olarak butun ek paketleriyle swg yi istanbulda nerden alabileceğimi söyleyebilecek biri warmı? yardımcı olursanız sevinirim.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 "Rage of the Wookiees ve The Total Experience'ı satın almak için adresler" adlı bir konu var.En üstte fark etmişsen...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
rodar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya ben hic birsey bilmiyorum oyun hakkında sadece bir starwars fanıyım ilgimi cekti bu iki paket oynun tumumu filan bi yardımcı olsanız?
xieon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bak toplam söyle Starwars Galaxies: An Empire Divided Starwars Galaxies: Jump to lightspeed (uzay patchi Starwars Galaxies: Rage of wookiees Starwars Galaxies: Trials of Obi-Wan Simdi bitane Starwars Galaxies total experiance satiliyor o ilk 3ünü içeriyor ekstradan trials of obi-wan alabilirsin almiyada bilirsin sart degil umarim aciklayici olmustur
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ayrıca aylık 14.99 dolar aylık ücret ... :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yol yakınken başlama bence..[signature][hline]Dadash
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Başla yaw güzel :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Öne çıkan mesajlar