Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Erkekler Melektir Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düşürür. "Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve "Ne diye bağırıyorsun?" der. Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. Ormancı "hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "Baltan bu muydu?". Ormancı yine "hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "Baltan bu muydu ?" Ormancı "evet" der. Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancı mutlu bir şekilde evine döner. Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düşer. Ormancı "Aman tanrım" diye bağırır. Peri yine belirir ve sorar: "Ne diye bağırıyorsun ? "Ormancı "karım suya düştü" der. Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri döner. "Senin karın bu mu?" diye sorar. Ormancı "evet" der. Peri sinirlenmiştir, "Yalan söylüyorsun, gerçek bu değil"der. Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, ona da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur... Bu hikayeden alınacak ders : Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için birsey istiyorlarsa ekmek çarp-sın-dır!!!! Güzelmiş, gerçi J.Lo'yu sevmeyiz ama olsun, hikayeden alınacak ders iyi :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ne kadar dogru:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 erkekler melek degildir. yalan söylüyolarsa hayvandirlar hatta.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kadir Çöpdemir' in "gerçeğin ta kendisi" isimli programın da dün tartışılıyor du yalan meselesi. En çok kadınlar yalan söylüyormuş, kendileri diyor ahah Erkekler gerektiği yerler de yalan söylüyorlarmış[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu bana baya eskiden gelmişti :D[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: erkekler melek degildir. yalan söylüyolarsa hayvandirlar hatta. genelde böyle diyen kızlar da az da olsa yalan söylemektedir. bu kadar ofansif olmayın:)
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 öyle bir kural yok =) kücük yalanlar bile bazen herseyi mahvedebiliyor...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
angband Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: erkekler melek degildir. yalan söylüyolarsa hayvandirlar hatta. bole bi sözü kızlar icin soylese erkeklerden birisi(paticikte bu ara gayet bol miktarda bulabilirsiniz) kızların alayı ustune alınır ve uzun uzun cumlelerle savunmaya gecerler(kibununda ornekleri vardır) ama aynı seyi kızlar erkekler soliyince cogu erkekte ben dahil sadece hafif bi gulumseme eşliginde üstüne alınmama durumu olur... enteresan.. ne yalan soliyim (vanillemiydi) hic ustume alınmadım...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hoho alinin diye söylemedim efendim.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 erkekler yalan söyler ama çok belli ederler kızlar da yalan söylerler ama belli etseler bile erkekler fazla takmazlar yada çok iyi bi şekilde kamufle eder kızlar yalanı olay bundan ibaret gibi[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Öeh Öldürseydin?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 LoL. İyimiş. Erkekler evlilikte kendilerini düşünmezler. Ailenin geçimini düşünürler. *!Dermişim der ve kaçar adımlarla uzaklaşır.*[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=129206[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: erkekler melek degildir. yalan söylüyolarsa hayvandirlar hatta. O kadarda değil ne yani kadınalr melaikemidirler onlar hiç yalan sölemeslermi??? Hem siz ddi kodu yaparsınız dunyanın en büyük günahlarından biridir!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! [Bu mesaj Die_Human tarafından 03 Kasım 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar