Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben & Gün Batı$ı...

GangstarsLan

Öne çıkan mesajlar

MadO sahiLinde Oturuyoduk kIz arkada$mLa..Güneşin ßatI$InI izLerken yakaLanmI$Im oßjektifLere...Harika ßi manzara ßence..

Peki Sizce¿[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 03 Kasım 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
ß = ss demek güzel arkadasim.
Resim cok güzel de, Türkce harfler kullansan keske

Arkada$Im anLamIorum..çOk tepKi var herkezden yazI tarzIma..Ama kasarak yaptıgım bişey deil..El aLı$kanLıgI diyeyim...Kötümü ?yada yanLı$mı anLa$ıLıo?[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!
[b]

Anlıyorum zatende..Ben hiç zorlanmıyorum o tür yazarken..Düzgün normal yazı yazdığımdada bazen elim kaçıyor:) Ama öyle 2 saat Alt gr + S , Alt gr + 4 yapıp kasmıyorum...ben böyle yazıyorum..okunusa,anlaşılıosa sorun yok;)[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!
[b]

ankarada da otobüsteyken güneşin doğmasını izlemek müthiştir bi de[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GangstarsLan, 03 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
said:

Arkada$Im anLamIorum..çOk tepKi var herkezden yazI tarzIma..Ama kasarak yaptıgım bişey deil..El aLı$kanLıgI diyeyim...Kötümü ?yada yanLı$mı anLa$ıLıo?

kurallar böyle ban kun kun olursun üzerler[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 03 Kasım 2005 11:55 tarihinde demiş ki:
said:
GangstarsLan, 03 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
said:

Arkada$Im anLamIorum..çOk tepKi var herkezden yazI tarzIma..Ama kasarak yaptıgım bişey deil..El aLı$kanLıgI diyeyim...Kötümü ?yada yanLı$mı anLa$ıLıo?

kurallar böyle ban kun kun olursun üzerler

üzerLer? hadi ßeeee :D[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim..
MSN Space -> ßen..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GangstarsLan, 03 Kasım 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
Anlıyorum zatende..Ben hiç zorlanmıyorum o tür yazarken..Düzgün normal yazı yazdığımdada bazen elim kaçıyor:) Ama öyle 2 saat Alt gr + S , Alt gr + 4 yapıp kasmıyorum...ben böyle yazıyorum..okunusa,anlaşılıosa sorun yok;)

ee altgr + S/4 yapmadan nası yazıyosun o kıl karakterleri??? kasıyosun işte abisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...