GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 MadO sahiLinde Oturuyoduk kIz arkada$mLa..Güneşin ßatI$InI izLerken yakaLanmI$Im oßjektifLere...Harika ßi manzara ßence.. Peki Sizce¿[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! __________MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 süper bencede.[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cıdden harıka ya bayıldım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Gunesın batısı superdır sahıl kenarında... Hey gıdı İstanbul[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ß = ss demek güzel arkadasim. Resim cok güzel de, Türkce harfler kullansan keske[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Penthesilea, 03 Kasım 2005 01:16 tarihinde demiş ki: ß = ss demek güzel arkadasim. Resim cok güzel de, Türkce harfler kullansan keske Arkada$Im anLamIorum..çOk tepKi var herkezden yazI tarzIma..Ama kasarak yaptıgım bişey deil..El aLı$kanLıgI diyeyim...Kötümü ?yada yanLı$mı anLa$ıLıo?[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Böyle bir el aliskanligin varsa allah kolaylik versin zaten, ben ne diyeyim, su üstümdeki mesajla bu mesaji karsilastirirsan anlayacaksin demek istedigimi.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Anlıyorum zatende..Ben hiç zorlanmıyorum o tür yazarken..Düzgün normal yazı yazdığımdada bazen elim kaçıyor:) Ama öyle 2 saat Alt gr + S , Alt gr + 4 yapıp kasmıyorum...ben böyle yazıyorum..okunusa,anlaşılıosa sorun yok;)[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ewet manzara süper olmuş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 [signature][hline]MKCİLYASbonus:zlorwf sen misin?Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Oda güzel;)[signature][hline] [b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 [signature][hline]WoW EU - MagheridonPenthesilea, Night Elf PriestessEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya$adıgım ß$ey gösterip payLa$mak iStedim sadeCe...[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Penth o ne güzel resimmiş öyle yaf...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 evet hemen caliverdim kaydettim:)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ankarada da otobüsteyken güneşin doğmasını izlemek müthiştir bi de[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: GangstarsLan, 03 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 03 Kasım 2005 01:16 tarihinde demiş ki: ß = ss demek güzel arkadasim. Resim cok güzel de, Türkce harfler kullansan keske Arkada$Im anLamIorum..çOk tepKi var herkezden yazI tarzIma..Ama kasarak yaptıgım bişey deil..El aLı$kanLıgI diyeyim...Kötümü ?yada yanLı$mı anLa$ıLıo? kurallar böyle ban kun kun olursun üzerler[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Kreese, 03 Kasım 2005 11:55 tarihinde demiş ki: said: GangstarsLan, 03 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 03 Kasım 2005 01:16 tarihinde demiş ki: ß = ss demek güzel arkadasim. Resim cok güzel de, Türkce harfler kullansan keske Arkada$Im anLamIorum..çOk tepKi var herkezden yazI tarzIma..Ama kasarak yaptıgım bişey deil..El aLı$kanLıgI diyeyim...Kötümü ?yada yanLı$mı anLa$ıLıo? kurallar böyle ban kun kun olursun üzerler üzerLer? hadi ßeeee :D[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: GangstarsLan, 03 Kasım 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Anlıyorum zatende..Ben hiç zorlanmıyorum o tür yazarken..Düzgün normal yazı yazdığımdada bazen elim kaçıyor:) Ama öyle 2 saat Alt gr + S , Alt gr + 4 yapıp kasmıyorum...ben böyle yazıyorum..okunusa,anlaşılıosa sorun yok;) ee altgr + S/4 yapmadan nası yazıyosun o kıl karakterleri??? kasıyosun işte abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar