Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevilla maçı yayın sorunsalı

PZero

Öne çıkan mesajlar

maçın naklen yayını yokmuş herhalde hiç biyerde bununla ilgili bir reklam bişey göremedim bi bilgisi olan var mı ?[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

yok kanal d yalan oldu vermiyo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

[Bu mesaj thug_life tarafından 02 Kasım 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne şimdi bu gördüm onu ne alakası var bunla onu anlamadım maç kanal d de diyorsan bi bak yukardaki yayın akışına kanal d nin istersen[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Sosyal ağlarda paylaş

Yok arkada$lar burdan yetklililerede söyliyim. Ben kulaktan dolma yazdım Kanal D'yi yayın akı$larına baktım dün web sayfalarından hiç bir kanalda yok.
Ne terbiyesizlik bu ya?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok acı bir gerçek ama maçı izleyemeyeceğiz. Onu bırakın sanırım özetlerini bile izleyemeyeceğiz. Böyle aptal bir şey olamaz ama olmuş. zzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...