Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevilla maçı yayın sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maçın naklen yayını yokmuş herhalde hiç biyerde bununla ilgili bir reklam bişey göremedim bi bilgisi olan var mı ?[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
yok kanal d yalan oldu vermiyo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

[Bu mesaj thug_life tarafından 02 Kasım 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne şimdi bu gördüm onu ne alakası var bunla onu anlamadım maç kanal d de diyorsan bi bak yukardaki yayın akışına kanal d nin istersen[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Mesaj tarihi:
Yok arkada$lar burdan yetklililerede söyliyim. Ben kulaktan dolma yazdım Kanal D'yi yayın akı$larına baktım dün web sayfalarından hiç bir kanalda yok.
Ne terbiyesizlik bu ya?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
Evet çok acı bir gerçek ama maçı izleyemeyeceğiz. Onu bırakın sanırım özetlerini bile izleyemeyeceğiz. Böyle aptal bir şey olamaz ama olmuş. zzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Mesaj tarihi:
Abi nekadar saçma bişey o aynı zamanda Beşiktaşında maçı ve milyonlarca taraftarı Sevillanın açlığı yüzünden maçı izleyemeyecek. Bunun hukuki bir çözümü olmalı BJK taraftarının maduriyetini suçlular her kimse ödemeli diye düşünüyorum.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
  • Yeni Oluştur...