Xen1ax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkadaslar benim elimde wow un almanca versiyonu blunuyor. Bunu ingilizce yapabilecegim bir patch mevcutmu yoksa bir yerden korsan wow bulup yuklememmi gerekiyor? Eger patch warsa bir zahmet linkini verebilirmisniz ? Birde bu yeni gelecek eklenti paketinin ayrıbi ucreti olacak ve icinden baska bir cd key falanmı cıkacak yoksa normal olarak piyasayamı surulecek eger normal olursa eklenti paketinin kopyasını alabiliriz sanırım bu konudada beni aydınlatırsanız memnun olurum :) Eger olmuyorsa enus versiyonlu kopya wow ile realmi degistirip Eu serverlarına girebilirmiyim. Bendeki acc Eu ama cd almanca oldugu icin Kopya wow aldım ama enus cd ile realmi degistirip avrupa serverlerına baglanabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Eklenti apayrı olucak ve ücretli olucak. Sanırım öyle bir patch vardı yanlış hatırlamıyorsam..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 https://www.wow-europe.com/account/download.html Ingilizceye cevirmek icin patch 650 Mb[signature][hline]-- AKINCI of Invadoria -- Burning Legion [Bu mesaj Arathor tarafından 03 Kasım 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 650 ?? gidip oyunu alirim:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya direk giidip bi basak cd bulsan cok daha basit yane[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xen1ax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Cevaplar icin cok sagolun. Ben bizim cafe sahbine soylerim o ceker. Baska cd alcak olsam adamlar 4 cd 5 cd diye abartıp satıyor. 15 ml kardayım . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar