Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Funda bir psikiyatr a gitmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kendimi hortlak gibi hissediyorum çünkü sabah uyuyorum bütün gece ayaktayım,daha bugün 4'te telefonun sesiyle uyandım ,simdi de uyuma planları yapıyorum,bi işe yaramıyo ! funda nie 3 kere attın aynı seyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şu an çok pis uykum var.. ama yatmak istemiyorum. bi yandan da yatmam gerek nabiim[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :( yine yaa pfsfsfsfsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben de! istemiyorum da sanirim uyumak .. cünkü biliyorum ki yatagima yatinca yine o üzüldügüm seyler aklima gelicek... =([signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dertli olunca uyku tutmaz tutmadı tutmayacak...[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geliyo vanille az önce denedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ah ahh Yatağa yatarsın en aşağı 3 saat uyuyamazsın, sonrasın da bir bakmışsın sabah olmuş. İş saatin gelmiş ve işe gitmişsin, akşam olmuş eve gelmişsin. Yemeğini yiyip tv ni izledikten sonra tekrar yatarsın ve yine aynı sorun... Ramazan bitiyor (sanki seviniyor gibi, tövbe tövbe), "alkol" çaresi ancak bu işin. Çok güzel uyunuyor o şekil de ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 02 Kasım 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bendede uzun bi süredir war 3 yıldır öss yüzünden şimdide kız meselesi uyutulmuyoruz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: vaniLLe, 02 Kasım 2005 02:50 tarihinde demiş ki: ben de! cünkü biliyorum ki yatagima yatinca yine o üzüldügüm seyler aklima gelicek... =( Nedense hep aynı. Her gece tavana bakarken moralim bozuluyo. =/ Müzik dinlerken uyuya kalmak en iyisi[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bana uyumak hep saçma gelmişdir ama napalım insanız düşünsenize 70 sene yaşıyorsanız bunun 30 senesi boş geçiyor :( yani aslında 30 40 sene yaşıyoruz taş çatlasa[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 03 Kasım 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Passanger, 31 Ekim 2005 11:14 tarihinde demiş ki: said: AthleT, 31 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Valla 1oo Tane Kadir sûresi 1oo tane ne$rahleke okudum 1oo tane de kadir gecesi'nde okunan duadan okuyacam :) Sonra uyurum heralde. ;) Valla patıcıkte ne ulvı ınsanlarda varmıs. bende her gecee dua okur yatarım valla çok raht uyuyorum[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kesınlıkle cok rahat uyuyor ınsan alışkanlık halıne getırmek lazımm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 benim valla bayadıralışkanlık oldu herkeze öneririm...[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 benım de walla ben de onerırım siddetlee[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tamam anladık[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Soul, Hacı şimdi onu demesen ölcekmiydin ? yapmayın şöyle yaaa[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aahaha sinirli bi pati daha :D espri yaptığımı famy ve diğerleri biliyo zaten sorun yok herşey kontrol altında.Siz diğerlerini halledin ben onları oyalarım.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 03 Kasım 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar