Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hala çekim aşamasında 2004'te vizyonda olacak başrolde jason statham oynuyorki daha film projesi yeni varken bu heriften başkası olursa izlemem hitmani diodum yapımcılarda saolsun beni kırmamışlar :) bekliorus[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 nerde oynuyodu o adam? hatırlatsana[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 izlemeye değer film yapay zeka da güzeldi çok sevdiğim bir oyundu gelsede iszlesem[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 transporter da oynuyodu ben de bugun transporter i izliicez dediinde bi arkadas htmandan firlamis adam in oldugu bi film demistim :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 snatch'de de oynuodu turkish tam adamı başka biri bu kadar uyamazdı kesinlikle hatta hitman olmak için doğmuş adam hehe ama hitmani bile suratımda bi sırıtışla izlicem büyük ihtimalle =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 transporter sux statham snatch'le statham olmuştur[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bence vin diesel de olabilirdi adamin daha dogulu surat ifadesi olmasi lazimdi, bu adam cok ecnebi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Vin Diesel (xXx i oynaytan tip dimi) uygun degil cunku Hitman genelde aksiyon filmi degil daha cok stealthimsi bir film olur, ve Vin Diesel tam boyle kurallari cignicek adam tipli, yani transporter in bir kac sahnesinde gordugumuz gibi Jason Statham(insallah doru yaziyom) tam boole profesyonel kuralli insani oynayabilecek biri[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end [Bu mesaj Volfied tarafından 04 August 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 cift mesaj [Bu mesaj Volfied tarafından 04 August 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 John Malkovich nası güzel olur biliyo musun.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 vin diesel rambo turu filmlere gider.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Hitman stealther tarzı oyunmu :) valla oynayana göre değişiyor ben Türk gibi oynadım allah ne verdiyse saldırıyordum ama oyun gerçekten stealthde daha zevkli gerçi öğlede oynanması gerekiyordu :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 oha john malkovich de süper fikir keşke oynasaydı mr.ripley i bile oynayan adam[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 04 August 2003 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Trailer'i cikmis sonunda. Acikcasi ortalama bir trailer olmus buyuk ihtimalle ortaya efsanevi bir film cikmayacak. Oyundan uyarlama filmlerin sonu hep kotu bitiyor bakalim buna ne olacak http://www.youtube.com/watch?v=r1SeyA7xJn8 [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 23:38 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 cok kotu kim oynuyosa yakismamis feci cocuksu kacmis jason statham super giderdi eger suratindaki ifadeyi silip oynayabilse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben de jason statham dusunmustum, ama bu veledi koymuslar. kim lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 abi o kel kim lan bu gavat dediğiniz adam en karizma adamlardan biridir yalnız =) komşu kızındaki rolunu hatırlayalım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 nereye kurtarıyor arkadaşım 47 bizi, olmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 e şimdi bu adamı her gördüğümde the girl next door gelicek aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 o Gavat tam bir Jim Carey özentisi mimikler tarzlar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 deadwood u hiç seyretmedin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 evet deadwoodda harikadır bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 abi hitman i en iyi kim oynardi biliyomusunuz buffy de bi bolum vardi takim elbiseli kel iblislerin oldugu nesterle falan dolasirlardi onlardan biri iste agent 47 in yuz ifadesi asla degismez dimi, ilk oyundan hatirladigim o benim, oole biri lazim, bu adam cok mimik yapiyo trailerda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tamam o adam ise süper tercih, o ne abi buffy'nin takım kıyafet giyen iblisli zilyon tane bölümü var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 inşallah filmin içine sçmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar