LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pff bekle bekle nereye kadar[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 su and aoyundayim ; Duke kestik bos cikti , Samma kestik BES verdi :S ... CZ toplanmaya basladi hatta her zaman ki gibi hb'ye giderken 219232 human yine rush etti smdi ob onundeyiz :) 12-13 kisiyiz 30 kadar human icerde hapis kaldi ... Lag 0[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ahahaha level düşerim evet cz bi gelsin :Dnova town time:D:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya beyler ben zaten bu saate çok bekledim ve askıdayım yok mu bi çözümü yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 başım agrımaya başladı sinirden .[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Jean_Ali, 02 Kasım 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Ya beyler ben zaten bu saate çok bekledim ve askıdayım yok mu bi çözümü yaw :( oyunu uninstall yap git uyu yemek ye boşver:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: LuCky_DeViL, 02 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: osuruk girem ilk seni kescem azuhauahauah :D spikenova town zzzzzz :D ahahaha kesemessin ki :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya giriyimde kesin aq zaten 100 np var oda sizin olsun yeterki girim Xd[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Polifonik çok komiksin yaw tabii sen girion yap dalganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Jean_Ali, 02 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Polifonik çok komiksin yaw tabii sen girion yap dalganı adam yarım saattir nası gircez dio :D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sende mi giremion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eved evedd.[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Lol priest la giriom xD işalla black dragon necklace duruodur[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Jean_Ali, 02 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Polifonik çok komiksin yaw tabii sen girion yap dalganı asdasda abi vallahi giremedim bende :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yaw benim hep o saatlerin geri alınması yüzünden 12 sanıodum 11 de pıt bi anda dc yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bence wipe falan olmadı ama yinede bi teori benımkı ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 account in use..töbe :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaş hep resde askıya alınıodu dalga geçiodum nedemişler gülme komşuna gelir başına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hyr cidden kullanılsa içim yanmayacak XD[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 TARAMA ne oldu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: LorDofHmN, 02 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: bence wipe falan olmadı ama yinede bi teori benımkı .. dupe wipe serverlar açılcak yeni patch çıkcak sonra olcak dupe wipe ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: polifonik_osuruk, 02 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: said: Jean_Ali, 02 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Polifonik çok komiksin yaw tabii sen girion yap dalganı asdasda abi vallahi giremedim bende :D baba siz girdim giremedim derdindesiniz ben beylikdüzünde arkadaşın evinde cafe deki 13 üncü masada ki 5 tuşuna basıp cz de heal pot içmeyi özledim be :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 item yok bende rahatım :D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şimdi biz en az 1 gün giremicez dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Jean_Ali, 02 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Şimdi biz en az 1 gün giremicez dimi hüst agzından yel alsın[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar