Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hayır kalmıcam sana ınat:-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 garbıca atmaya az kaldı...[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 We will see it young padawan![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 her kiz ayni olacak diye bir sey yok ki,ben oyle herkese güvenip de sirrimi derdimi anlatmam mesela,anca cok cok iyi taniyor ve seviyorsam,artik ona da anlatma demeyin yani.. ama çok yilisiklar da var:D sinir olurum oyle tiplere,hiiçç cevap vermem en fazla hmm öyle mi derim:D siz de oyle yapin hemen yapisicak baska birini buluyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kadınlar olmasa biz naapardık yaa...[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hmm bn knuşmayı annatmyı svrm ama annmle bbm ayrılıo ah vah dmm. blmm anntmk gzldir[signature][hline]gad iz a dicey tunayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Davion sana ve açtığın topiclere tapıyoruz O bir Ülke kahramanı O bir ERKEK O bir kız peşinde koşmayan O bir Gereksizler top10 şampiyonu FHM'ye kapak yapmalı, fotonun yanına "erkekler böyle olması işte..." yazılmalı Anlatırmısın bana yüce varlık neden böyle bir topic açma gereği duydun?1 gün olsun hayatta ve doğada olan normal şeyleri anlayamayacak mısın?Egonumu tatmin ediyorsun?Arızalı mısın?hahaha en iyi benim, ben hiç bir kız peşinde koşmam hahaha en yakışıklı, karizmatik pati benim bakın işte kızlar peşimde kızın psikoloğu bile oldum görüsyorsunuz süperim mi demek istiyorsun?Senin bu hayattaki yaşama amacın hergün gereksiz topic açma ve mesaj atma savaşı vermek midir? Mükemmel bir insanın kutluyorum seni valla, aynı gün içerisinde 3200 topic açıp, 6645 gereksiz mesaj atmayı başarabilmiş, internet bağlantısını sömüren en boş kullanıcı adaylarından birisisin eminim ki başka hiçbir kullanıcı yerini dolduramaz... En yakın zamanda merakla imzalı kitap ve cd/dvd lerini bekliyoruz adınada hayata dair demeyi unutma! İnanki açtığın topiclerlerde mantıklı/anlamlı bir şey bulmayı bir kenara bırak topic adını görmekten bıktım. Garbage'a transfer etmek lazım seni oraya mod olmalısın tam sana göre... Senden tek bir şey rica edicem bundan sonraki konularını lütfen direkt olarak garbage'a aç olur mu artık insan açılan topicin sana ait olduğunu görünce kusası geliyor...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ne bu panik böyle[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: no_comment, 01 Kasım 2005 15:28 tarihinde demiş ki: hmm bn knuşmayı annatmyı svrm ama annmle bbm ayrılıo ah vah dmm. blmm anntmk gzldir hoca bu yazı ne ya.. sessiz harfleri de yazmasaydın.. anlardık biz..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahahhhaha :-):-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 harflerden tasaruf etmis iste:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 madem tasarruf edecekmiş, hiç yazmasaymış bari diyorum ben de işte.. arkadaşı kınıyorum.. türkçenin içine ediyolar böyle..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 seni gayde sanio olabilirler aman dikkat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o çok kötü ya sana 1-2 şey anlatsınlar direk kanki moda bağlıyorlar o kızdan sana hayır gelmıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar