Davion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Nie bütün kızlara biraz dostça yaklaştığınızda sizi psikolog olarak görürler? Nie bütün kızların illa saçma sapan bi derdi vardır. Nie bütün kızlar ilk önce konuştuğunuzda akılı başında olduğunu düşünürsünüz ama sonra tam bir saf ve aptal çıkar?[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra [Bu mesaj Davion tarafından 08 Ekim 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 [signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 08 Ekim 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Niye biz erkekler kızlar hakkında tonla şikayet etmemize rağmen kızların peşinde koşarız? Ne biliim.. işte ööle bişi.. Dalganıza bakın siz[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çünkü bütün kızlar kız. (allahım aklıma mukayet ol. şu kızlar da ne kızmış ya..sadece kız olsalar yine iyi, bir de kız yönleri var bunların. yok kız değildir diye yanaşıyosun dostluk ediyorsun sonunda foyası ortaya çıkıyor bi şekilde kız olduğunu öğreniyorsun. iyisi mi bu kızların kız olmayanından bulacaksın. ne bileyim kız değil mi her şey beklenir. kız işte en nihayetinde..kız kız kızkızkızkız....) kızıyorum ama ![signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nie genelleme yapıosun hepsi öyle olmıyabilir?[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 buda hoş b,i soru :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: ReDDoG, 08 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki: nie genelleme yapıosun hepsi öyle olmıyabilir? +1[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: dasaaa, 08 Ekim 2005 02:24 tarihinde demiş ki: Niye biz erkekler kızlar hakkında tonla şikayet etmemize rağmen kızların peşinde koşarız? Ne biliim.. işte ööle bişi.. Dalganıza bakın siz ben hiç şikayet etmedim. içimde saklarım şikayetim varsa da..malum çelişmemek lazım..[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ya bakın demin başıma bi olay geldi 5 dakika önce. 1 Haftadır benim kız arkadaşlarımla yeni yeni takılan bi kız var. Buraya yeni gelmiş yeni taşınmışlar ve bizim kızlarla gezio. Neyse bende kızla tanıştım daha 1 HAFTA oldu tanışalı. Ama kız bu gece beni aradı ve "Annemle babam kavga etti çok kötüyüm arayabileceğim tek insan sendin inan ne yapıcamı bilmiyorum" Bende aynen böyle cevap verdim " Yat uyu". Şimdi yarın bi ton saçma sapan laf konuşacak biliyorum. Hayır kıza takılmakta istemiyorum ama bi düşemedi yakamdan Allah kahretsin keşke tanışmaz olaydım. Ulan 2 laf ettiğimiz her kız beni psikolog zannedio galiba. Her sorununda beni arıolar bıktım valla.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: dasaaa, 08 Ekim 2005 02:24 tarihinde demiş ki: Niye biz erkekler kızlar hakkında tonla şikayet etmemize rağmen kızların peşinde koşarız? Ne biliim.. işte ööle bişi.. Dalganıza bakın siz Şu ana kadar hiçbi kızın peşinden koşmadım. Allah düşürmesin öle bi durumada bu saatten sonra.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Famy, 08 Ekim 2005 02:26 tarihinde demiş ki: said: ReDDoG, 08 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki: nie genelleme yapıosun hepsi öyle olmıyabilir? +1 -1000 hepsi yalancı genelleme yapabilirsin![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Davion sana tapıyorum. Eyyy Özgüven Timsali Davion..Keşke herkes senin gibi olsa da 'Konuşamıyorum, açılamıyorum' topiclerinden kurtulsak... (gerçi o zaman da 'ya bu kızlar da bi düşmedi yakamdan' tadında topicler çıkıcak..daha sinir) edit : aman ironi yaman ironi.. [signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile [Bu mesaj Mantar tarafından 08 Ekim 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben yakamdan düşsün falan demiyorum ama nedense her konuştuğum , arkadaş olduğum yada çıktığım kızlar nedense bi süre sonra aptallaşıolar aptal aptal laflar etmeye başlıolar. Saçma sapan davranışlar sergiliolar.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 02:33 tarihinde demiş ki: said: Famy, 08 Ekim 2005 02:26 tarihinde demiş ki: said: ReDDoG, 08 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki: nie genelleme yapıosun hepsi öyle olmıyabilir? +1 -1000 hepsi yalancı genelleme yapabilirsin! , kım yalancı ya hop lutfen yanı[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kızlar ah kızlarrrrrrr yaktılar bizi[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Davion, 08 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Ya bakın demin başıma bi olay geldi 5 dakika önce. 1 Haftadır benim kız arkadaşlarımla yeni yeni takılan bi kız var. Buraya yeni gelmiş yeni taşınmışlar ve bizim kızlarla gezio. Neyse bende kızla tanıştım daha 1 HAFTA oldu tanışalı. Ama kız bu gece beni aradı ve "Annemle babam kavga etti çok kötüyüm arayabileceğim tek insan sendin inan ne yapıcamı bilmiyorum" Bende aynen böyle cevap verdim " Yat uyu". Şimdi yarın bi ton saçma sapan laf konuşacak biliyorum. Hayır kıza takılmakta istemiyorum ama bi düşemedi yakamdan Allah kahretsin keşke tanışmaz olaydım. Ulan 2 laf ettiğimiz her kız beni psikolog zannedio galiba. Her sorununda beni arıolar bıktım valla. [signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Daggerspine-Alliance / Exca-Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Davion, 08 Ekim 2005 02:43 tarihinde demiş ki: Ben yakamdan düşsün falan demiyorum ama nedense her konuştuğum , arkadaş olduğum yada çıktığım kızlar nedense bi süre sonra aptallaşıolar aptal aptal laflar etmeye başlıolar. Saçma sapan davranışlar sergiliolar. [signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Daggerspine-Alliance / Exca-Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Böle olanları düşsün tabi. Ben Mantar'ın demeye çalıştığı gibi genel olarak hepsi düşsün demek istemiyorum.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 davioncım ben sana psikolog olarak yaklaşiim o zaman.. bütün mesajlarını okudum ve şu kanıya vardım, senin bitaraflar biraz tavan yapmış bu konuda :), kendine çok güvenme fazla , hiç kız peşinden koşmadım hede hödö modunda olma.. 2-3 kız sana danışıo die kızlar neden bana böle gelio hep die genelleme de yapma.. bi gün gelir topic açarsın "aşık oldum bi kız var naapıcam" die , tabi bu topicden sonra öle bişey olsa da açmaya yüzün olmaz ama hadi neyse :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Davion, 08 Ekim 2005 02:48 tarihinde demiş ki: Böle olanları düşsün tabi. Ben Mantar'ın demeye çalıştığı gibi genel olarak hepsi düşsün demek istemiyorum. ironiden anlamayan nesle aşina değilim...[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bütün genellemeler yanlıştır.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yeni kızlarla tanışma sende o zaman var olanlarıda sindir, genelleme çokta güzel yaparım lise çağındaki kızlar için(sende liseli isen) bulaşmamak lazım [signature][hline]darkening [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 08 Ekim 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Mike, 08 Ekim 2005 04:17 tarihinde demiş ki: Bütün genellemeler yanlıştır. Kızlarla olanlar haricinde![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: queen_of_blood, 08 Ekim 2005 12:04 tarihinde demiş ki: dünyada hiç bir erkek kızsız hiç bir kız erkeksiz yaşayamaz.. hiç bir insan erkekliğin yada kızlığın üstün olduğunu söylemesin insanlık değerlerini cinsiyetle karıştırmayın lütfen çok ciddi oldu ama olsun yinede böle :) [signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ee şimdı nıye yzdın bu tellerı ya[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar