Head Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu portnoy portnoy diyip duranlar mike mangini'yi dinlemiş mi .) tarz farkı var tabii eheh[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM [Bu mesaj Head tarafından 03 Kasım 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 "bu wow wow diyenler jazz jackrabbit oynasın da ondan sonra konuşsun" gibi bişey olmuş.yani topic'le uzak yakın alakasın yok.istersen yeni başlık aç,tartışalım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
trapt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ben acikcasi ders aldim ve daha iyi olduguna inaniyorum..en azindan biri size yol gosteriyo.Onun disinda teknik,nota ve hocanin stili de kapiyosunuz... tabi kafa bi hoca olursa dunyaya bedel[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 mike mangininin olayı okuz gibi hızlı olması. o bakımdan demiş head. hatta okuz az kalır real playerınız varsa sitesinden tek elle yaptıgı hızı gorebilirsiniz. Ultra Zone Drum Solo olması lazım
Öne çıkan mesajlar