dynasty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yaa ben yarın tatile gidicem ama çok önemli bir sorun var.HASTAYIM. böle bogazım arıo burnm fln tıkalı.ve doktr öle bi ilaç verdiki böle o ilacı alınca çok bitkn hissediosun ve direk uyuyorsun. ve ben bu ilacı ilesmek için sabah aksam almak zorundaym.ne yani tatilm boyunca uyumak zorndamı kalıcam:( yaa ama haksızlık okul varken gayet saglamım ama tatil ya bide tatile gidicez:(tamm ben hasta olurm. yaa çıldırmak üzereym ne yapıcam ben:( ilaç almasammı diorm ama o zamanda iyilesemem.bide böle gece fln otelde serdar ortac fln çıkıcak.ne kadar o adama bayılmasamda elenmek varken bn neden uyumak zornda kaliim ki!!!:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tanri Sana Hem Odul vermis Hemde reva gormemiss :P[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 geçmiş olsun şansın yok herhalde mesela okulun kapalı oldugu gunlerde genelde hava hep bozuk olur :) geçmiş olsun sana[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İlacını al pa$a pa$a uyu, unutma ki hiç bir tatil senden/ sağlığından önemli değil. Geçmi$ olsun.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 al ilacını uyu ya. hasta olursan ilerde çok daha kötü olur[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saolun ama bn uyumak istemioruummmm:( yaa millet orda çoşucah bnde uyucam.ne yapsam sasırdm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 öncelikle geçmiş olsun... uyumak istemiyorsan kolanın içine kahveyi karıştırıyorsun(3ü bi arada ya da türk kahvesi kuru şekilde) istesen de uyuyamıyosun... :D edit: içeceksin tabi ki bu karışmı :D [signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 01 Kasım 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tamam o zaman git sende co$ ben buraya "dynasty kanser oldu" threadi açarım.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sen daha dvm et böle yatalak olursun :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla bncede ilaçları almassam kanser olucaım kesin:( ama yazık bana.valla o kolalı kahvemi ne onu denim bi artık bni burda göremezseniz anlayın ki bn öldüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kesin çözümdür kolanın içine kahve karıştırmak.. ama bunu sık sık yapma..zor durumda kalırsan yap, çünkü bayagı bi zararlı mideye... ya da powerade falan da içebilirsin...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 al ilacını ama uyuma =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kolalı kahve değil yeterli olmayabilir, onun içine bide tuz ruhu koyun yanınada bi cigara sardınmıydı 2 güne kalmaz turp gibi olursun. LA KOLALI KAHVE NE? insan sağlıklıyken içmez be.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 içmez zzaten.. extrem durumlar için bulunmuş bi çözüm.. mesela final zamanı işe yarar bu.. mideni de göçertir.. kolaya türk kahvesi karışıtıyon işte.. kolalı kahve oluyor.. kuru kahva yalnız.. pişirip koymayacan :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 La kusacam orucum bozulacak :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: AthleT, 01 Kasım 2005 12:53 tarihinde demiş ki: İlacını al pa$a pa$a uyu, unutma ki hiç bir tatil senden/ sağlığından önemli değil. Geçmi$ olsun. [signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet bir şey itiraf etmek istiyorum !!! dynasty su antalya'daki kremlin sarayı var ya wow oteller bilmem zartinin seyi,oraya gidiyor,ben de dün nasıl kıskandım nasıl kıskandım size anlatamam!!heralde en cok gitmek istedigim fakat hiç gitmedigim yer orasıdır,hatta millete anlattım bakin millet nereye gidiyo biz evde tıkılıyız fln diye :) kesinlikle nazarım degdiiiiiii yaa ama çok üzüldüm şimdiii....sen gitme ölürsün orda bana var biletini fln,ben bi gidip geliyim ya :D geçmiş olsun,nazarıma siciiimmm :D (oh oh ) --> bu ciddiye alır küser,hep böyle bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ezgi bak canım burnumda suan oteldeyim ve burası berbat biyer.sayın pati halkı eger gelmeyi düsünüyorsanız sakın gelmeyin buraya.henüz geleli 3 saat oldu aşırı büyük ama bir o kadarda boş bir otel.:( odalar berbat böle banyo fln pek temiz diil.yemeklere gelmiim bile çünkü suan yemek yedm vee midem asırı bulanıo... çooook mutsuzm.neseki otelin internet kafesi var.yaa morlm çok bozldu.:( tabi böle bi otele anca öle mesur sarkıcıları getircekler ki müsteri toplasın.yoksa burası iflas eder.hava souk bnde zatn hastaym ama burda millet havuza girio ve bnde ancak bakıorm.ufff uf... valla gelmeyi düsünüosanız (bnm düsüncm) sakın gelmeyn.bitek mimarisi güzl bide havuzlar.gerisi boş=( valla verilen o hadar paraya yazık. hııı bide uçak macerası var=)) geldimz uçagı jet motor uçagı sürücüsü kullanıomus.(valla öle bi bişe)kalkıs iyidi ama inisi berbattı.adam birden bıraktı tekerlekleri ama böle uçak zıplıo fln.herkes dumur olmus hosteslere soruo nooldu die=) hayatmda geçireceim en berbat tatil sanırm bu olcak.ama daha 3 gün fln var.işallh yanılırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aa ölmemiş.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ölmedim ama bu gidisle ölebilirim.=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 otellerin internet cafesi cok pahalidir! bayram parana yazik olcak :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kaç paraysa veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben bisey biliyorum da söylüyorum,sen bana vericektin o bileti parayi fln,ben gidicektim,bak paranla rezil oldun :D ulan amma gözüm degermis he :Dehhe geçmis olsun ama:( bu arada pascal dedi ki '' maurice didem'den sonra degisti,artik mutlu degil eskiden hep gülerdi falan'' gerçekten öyle ama benle bile az konusur oldu :( uf cok üzülüyorum:( ((sakin ona bir sey söyleme,sir bu!)) bak ne hale gelmis cocuk:D ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ezgicim bura yavas yavas zevkli oluo.ama herkese sölüorum yaz harici bnce asla buraya gelmeyin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar