DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Slm herkese,WoWu orjinal CD sinden yükledim.şimdi Blizzard Downloaderdan 243mb lık patch çekiyrm ama çok çok yavaş çekiliyo.ben bu patchleri manual olarak nerden çekebilirim ve şuanda sırasıyla hangi patchler lazım bana yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben yukledim wow u fakat patch yaparken firewall hatasi verior :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=100540&p=1&tmp=1#post100540 Burda var manuallar bende burdan cekcem ... Kolay gelsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bende de aynı sorun var.oyunu yükledim ama firewall hatası veriyo.Bu yüzden kendim yüklemeyi düşünüyrm ama hangi patchden başlayıp nasıl yapçağımı bilmiyrm :( eğer arkadaşlar yardımcı olup sırasını ve nasıl yapılcağını söylerlerse bende patchleri çekicem hemen.[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 1.8.0.enGB full u indir[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ben fileplanetten almıştım[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar