Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Şunu kullanıpta shapeshift ile bar içeriğini değiştirmeyi becerebilen beri gelsin![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben de denedim onu ama kullanışsız geldi ct + gypsy + titan yaptım biraz kalabalık oldu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 +1 sinir oldum tıklayarak shapeshift yapmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya var bunun bir formülü dynamic key neyin şeklinde ama beceremedim. Tıklayarak olmaz, mümkün değil..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bulursan paylaş pls :) çok kalabalık ekran az ve öz olursa süppper olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Tam olarak anlayamadim ama shapeshiftleri spellbooktan kisayol barina atabiliyorsunuz zaten diger her büyü gibi. P.s: Ha bunu kastetmiyorsaniz nm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Key bindings de "Special Action Button" Tuşları var. Bunlar sizin kedi köpek formalrınız. Paladinin auraları. Warrior un stanceleri. Sıralama Soldan sağa doğru 1-2 diye gidiyor yani en soldaki hayvan tipiniz "Special Action Button 1" oluyor. Aradığınız şey bu (mu yoksa ben uykusuzlukdan konuyumu anlamadım pek emin değilim) sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 up kullanabilen varmı discordu topic acmadan önce iyiki aratmışım.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet ya biri şu modun kullanımı anlatsa süper olur; bende yüklemek istiyorum ama çekiniyoum açıkçası :l[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: obaaa, 02 Kasım 2005 16:40 tarihinde demiş ki: evet ya biri şu modun kullanımı anlatsa süper olur; bende yüklemek istiyorum ama çekiniyoum açıkçası :l aynen [Bu mesaj Earenwen tarafından 02 Kasım 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mod süper aslında ama sildim nurfed yükledim olcak iş deil tıkla tıkla nreye kadar.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bayadır DAB kullanıyorum, uzay üssü gibi UI sahibiyim, aşırı memnunum, herşeyi de modifiye edebilmek mümkün.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi sende shapeshift yokki problem cıkarsın bizim olay shape olunca mesela 1-2-3-4 tuslarını kullanama gibi problemlerimiz var bar üstüne bar gelmio dieri hide oluo ama onun tuslarına basıosun yani stealhken cheap shot yerine sinister atıosun ona özel macro yapıosun öle çözüosun kıl biraz.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kendi sayfalarinda bi tutoriali vardi onun. Shapeshift icin bar ayarlamak icin: Ayarlardan Misc bilmemneye girip bi bari Main Bar yapiyorsunuz (orn. Bar 1). Bar 1 istediginiz yere yerlestiriyorsunuz. Sonra Bar 2 nin ozelliklerine gelip Shapeshift blabla: dan istediginiz stance/form u secip hemen altindan Set Dynamic key. and Swap with Main bar i seciyorsunuz. Kac tane stance/form varsa hepsine aynisi. Sonra Key Bindingsden Dynamic keybindings tuslarini atiyorsunuz. DAB in barlardan baska OnEvent Macros ozelligi super birsey. Makrolarla barlara veya hotkeylere istediginiz seyleri yaptirtabiliyorsunuz. Targetiniz dodgelarsa mesela Overpower butonunu ekranin yarisini kaplayacak sekilde buyutebiliyorsunuz. Targetinizin healthi 20% den azsa executeu buyutuyorsunuz falan filan. Bircok makro yapilabiliniyor.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya ben de tam bu konuyu araştiriyodum iyi ki upladin :) dediğinin aynini yapmama rağmen o dediğini beceremedim. stance değiştirdiğimde mesela battle stance barim main barimdaki keybindinge ayarlanmiyor?? benmi yanliş anliyorum?? yardim pls..[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 engüzeli kaçış modu:)canın yuzde 25 in altına indiğinde blink ve nova kombinasyonu yapıyor,oan hangisi müsaitse direk onun butonu kocaman hale geliyorki kaçabilesin[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tamam oldu reload gerekiyormuş. yani siz relog yaparsaniz düzelir. ama bende "reload" diye bi ui var. onunla relog yapmadan ui mi tekrar güncelleyebiliyorum. her neyse sonuçta discord action bars im çalişiyor. :)[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bunun ultimate ui ile bir alakasi/benzerligi var mi ? ordada var boyle atraksiyonlar ama beceremedim[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi değişik özelliklerden bahsediyosunuz; bi anlatın yav şu mereti :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sımdı birbirini tamamalayan 2 addon var biri discord action bars,diğeri discord unit frames. bu ıkısı aklına gelen hertürlü taklayı atıyorlar,curse gaming vs tüm sitelerde bulabılırsın.hatta birde discord scroll var ama ben kullanmıyorum sımdılık onu,hani derlerya denizden babam cıksa yerım,buda öle bişey. http://www.discordmods.com/ üstteki kinkte modun ayrıntılı kullanımı ss leri ve son sürümleri var,aklına gelen hertürlü addonla sorunsuz calısıyor ve cakısmıyor,bazı paketlerde zaten discordu halihazırda içeriyor.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Herkes farklı bısey yazmıs ama ılk bastakı sorunu oaln arkadasın sorununu tam anlayamadım.Istedıgın shapeshift yaptıgında shapeshift barının main bar la degısmesı olaynımı soruyor?eger ole ıse anlatabılrıım. Ayrıca discordant bar bence en kullanıslı bar her ıstedııgnı yapmak mevcut bıde arada bı su error msg lerınden kurtulsam super olacak. [Bu mesaj silent tarafından 02 Kasım 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Eskiden script yazmak gerekiyordu shapeshift sırasında main bar'ın değişmesi için. Şimdi ne durumda bilmiyorum.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 qui sadece misc optionsa yenı bı ayar getırdıler orda farklılık kontrol et.eger dıger herseyı tam yaptıysan.(shapeshift barı felan belırleme)ama artıks cripte gerek yok yanı bende bı sorun yaratmıyo scritptsiz ama bıde su discordantbuttuons.lua sorununu cozebılsem bazen oyundan cıkıp grınce hata msg sı cıkıyo gercı zararı yokta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeR0C00L Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sorununuzun Çözümü burada.. Aşağıdakilerden ilki Rogue ikincisi Warrior için çektiğiniz zipleri açıp içinden çıkan DAB_Custom.lua adlı dosyayı interfaceAddonsDiscordActionBars klasörüne atın sonra oyuna girip programın ayarlarını açın Misc Options a girip Load Custom Settings yapıosunuz. Sonra oradan hangi Shapeshift'e ne isterseniz onu koyabiliosunuz. http://www.discordmods.com/DiscordActionBars/CustomLayouts/BasicRogue.zip http://www.discordmods.com/DiscordActionBars/CustomLayouts/BasicWarrior.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 enson surum discord ahata msg larını içermiyor,düzelttiler onu yamadan sonra[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar