Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discord Action Bars

Qui

Öne çıkan mesajlar

Key bindings de
"Special Action Button" Tuşları var.

Bunlar sizin kedi köpek formalrınız. Paladinin auraları. Warrior un stanceleri.

Sıralama Soldan sağa doğru 1-2 diye gidiyor yani en soldaki hayvan tipiniz "Special Action Button 1" oluyor.

Aradığınız şey bu (mu yoksa ben uykusuzlukdan konuyumu anlamadım pek emin değilim) sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
abi sende shapeshift yokki problem cıkarsın bizim olay shape olunca mesela 1-2-3-4 tuslarını kullanama gibi problemlerimiz var bar üstüne bar gelmio dieri hide oluo ama onun tuslarına basıosun yani stealhken cheap shot yerine sinister atıosun ona özel macro yapıosun öle çözüosun kıl biraz.[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler
Sosyal ağlarda paylaş

kendi sayfalarinda bi tutoriali vardi onun.

Shapeshift icin bar ayarlamak icin: Ayarlardan Misc bilmemneye girip bi bari Main Bar yapiyorsunuz (orn. Bar 1). Bar 1 istediginiz yere yerlestiriyorsunuz. Sonra Bar 2 nin ozelliklerine gelip Shapeshift blabla: dan istediginiz stance/form u secip hemen altindan Set Dynamic key. and Swap with Main bar i seciyorsunuz. Kac tane stance/form varsa hepsine aynisi. Sonra Key Bindingsden Dynamic keybindings tuslarini atiyorsunuz.

DAB in barlardan baska OnEvent Macros ozelligi super birsey. Makrolarla barlara veya hotkeylere istediginiz seyleri yaptirtabiliyorsunuz. Targetiniz dodgelarsa mesela Overpower butonunu ekranin yarisini kaplayacak sekilde buyutebiliyorsunuz. Targetinizin healthi 20% den azsa executeu buyutuyorsunuz falan filan. Bircok makro yapilabiliniyor.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon)

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de tam bu konuyu araştiriyodum iyi ki upladin :)
dediğinin aynini yapmama rağmen o dediğini beceremedim. stance değiştirdiğimde mesela battle stance barim main barimdaki keybindinge ayarlanmiyor?? benmi yanliş anliyorum?? yardim pls..[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

tamam oldu reload gerekiyormuş. yani siz relog yaparsaniz düzelir. ama bende "reload" diye bi ui var. onunla relog yapmadan ui mi tekrar güncelleyebiliyorum. her neyse sonuçta discord action bars im çalişiyor. :)[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı birbirini tamamalayan 2 addon var biri discord action bars,diğeri discord unit frames.
bu ıkısı aklına gelen hertürlü taklayı atıyorlar,curse gaming vs tüm sitelerde bulabılırsın.hatta birde discord scroll var ama ben kullanmıyorum sımdılık onu,hani derlerya denizden babam cıksa yerım,buda öle bişey.
http://www.discordmods.com/
üstteki kinkte modun ayrıntılı kullanımı ss leri ve son sürümleri var,aklına gelen hertürlü addonla sorunsuz calısıyor ve cakısmıyor,bazı paketlerde zaten discordu halihazırda içeriyor.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes farklı bısey yazmıs ama ılk bastakı sorunu oaln arkadasın sorununu tam anlayamadım.Istedıgın shapeshift yaptıgında shapeshift barının main bar la degısmesı olaynımı soruyor?eger ole ıse anlatabılrıım.

Ayrıca discordant bar bence en kullanıslı bar her ıstedııgnı yapmak mevcut bıde arada bı su error msg lerınden kurtulsam super olacak.

[Bu mesaj silent tarafından 02 Kasım 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

qui sadece misc optionsa yenı bı ayar getırdıler orda farklılık kontrol et.eger dıger herseyı tam yaptıysan.(shapeshift barı felan belırleme)ama artıks cripte gerek yok yanı bende bı sorun yaratmıyo scritptsiz ama bıde su discordantbuttuons.lua sorununu cozebılsem bazen oyundan cıkıp grınce hata msg sı cıkıyo gercı zararı yokta :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sorununuzun Çözümü burada..

Aşağıdakilerden ilki Rogue ikincisi Warrior için çektiğiniz zipleri açıp içinden çıkan DAB_Custom.lua adlı dosyayı interfaceAddonsDiscordActionBars klasörüne atın sonra oyuna girip programın ayarlarını açın Misc Options a girip Load Custom Settings yapıosunuz. Sonra oradan hangi Shapeshift'e ne isterseniz onu koyabiliosunuz.

http://www.discordmods.com/DiscordActionBars/CustomLayouts/BasicRogue.zip

http://www.discordmods.com/DiscordActionBars/CustomLayouts/BasicWarrior.zip
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...