Mille Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Nasıl orda havalar ne alıyım yanıma Böyle konularda fazla ama[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 keklikpınarı karlı bole beyaz beyaz :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Neron Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 soğuk baya ama güneş açtıgıda oluyor.Ayaz var ayaz :)[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kalın bir mont+kazak yeterli. Burada hava sabahları 16-17 derece civarında Ankara-Bahçeliever[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mille Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aha bende bahçelievlere geliyorum hemen bi pati buluşması ayarlıyalım[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya ayaz var böyle. Kazak falan al bide mont alda palto fln alma bence :) Trafik gürültü var heryerde ... denizi başka (?!?!-göl düyelim :P ) havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta :p[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Evet Mille şu an Eryaman'dayım. Hava gerçekten soğuk. Kalorifer olmasına rağmen bilgisyar fanını da aktif tutmaya çalışıyoruz. Hatta işlemciye iyice yükleniyorum ki ısınsın diye. Çünkü ısınınca fandan daha sıcak bi hava çıkıyo. Kanal D haber Ankara![signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kar yağışlı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mille Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Eternalus, 02 Kasım 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Evet Mille şu an Eryaman'dayım. Hava gerçekten soğuk. Kalorifer olmasına rağmen bilgisyar fanını da aktif tutmaya çalışıyoruz. Hatta işlemciye iyice yükleniyorum ki ısınsın diye. Çünkü ısınınca fandan daha sıcak bi hava çıkıyo. Kanal D haber Ankara! Abi senin öyle benliğine işlemişki soğuk italic fln yazmışşın demek baya bi soğuk[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 baheçliye gelceksen beni dinle... aşırı soğuk deil ama hava ayaz mı ayaz...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ankara havası güzeldir, özellikle ankaralı turgut'u tavsiye ederim... evet iğrencim :-P[signature][hline]:0) ?
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hava soguk. Tedarikli gel montuna kabanina kazagina kadar getir Ankara belli olmaz gece yatarsin sabah 30 cm kar olmus. Suan Beysukent-Umitkoy tarafi bayagi soguk.. Allah evsizlere yardim etsin bari ne diyelim
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eet dun sulu kar yağdı beysukente,hava baya soğuk yaf,paltoluk hava yokta genede belli olmaz =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ankara - or/an civarı kar yağıyor :) ilginç ve güzel. hehe bayrama kar ile başladık.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 burdada hafiften karla karısık yagmur gibi bişiler dokturuverdi bir ara hayırdır dedim :) ankara havası su sıralar döt donduran cinsten :D[signature][hline]
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 az az kar basladi artik 2 3 gune kalmaz bastirir felan[signature][hline]Who can explain?
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: orc_lord, 03 Kasım 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ankara - or/an civarı kar yağıyor :) ilginç ve güzel. hehe bayrama kar ile başladık. olm tasinsana sen , ben yazcaktim :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Mille Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evet geldim çokda soğuk değil burası
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sana öyle gelmiş. hele benim gibi soğuk kanlı hayvanlar için zor oluyor ankaranın soğuğu. hareketlerim yavaşlıyor. mutfağa gitmem 10dk tutuyo[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Geçtiğimiz haftasonu oradaydım. İstanbul'un ısısına aldanıp gittim yamuldum. Ankara soğuk şehirdir unutma kalın şeyler al benim kıçım dondu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 mille gelmiş bile ama soğuk deil diyo. bak sen? :-P[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 şimdi dışardan geliorum,bahçeli tarafı cidden soğuk değil yaa... Biraz ayaz var işte,tam hasta olunacak hava ama öyle dondum geberiyorumluk bi hava yok...Nitekim ben içime kısa kollu giydim,üstüne bi mont giydim hafif üşüdüm.Ama donmadım...Kazak giysem pişerdim :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bizim kanka da ordaydı çok mutluydu:) ii Ankara havası brs istanbullulara ii gelio..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya ben kolumu kıpırtadamıyorum millet nereye gidiyo:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Mille Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ya tamam soğukda o kadarda değil yani kolmu rahat rahat kıpırdatıyorum
Öne çıkan mesajlar