PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yoq be öyle deme özellikle ben kaç maçını izledim daha cl de siftahı yok demi ligdede golü yok varsada 1 -2 tane ben sevmiyrum pascal nouma daha iyi[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zlatan kanımca o boya rağmen o tekniği aynı bedene aksettirebilmiş nadir oyunculardan biridr tek sorunu italya futboluna pek uyum sağlayamadı yoksa müthiş bi oyuncu[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 italyan futboluna ayak uyduramamış olabilir haklısın[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gecen seneki arsenal ve juve yi bu senki durumlarıyla kıyaslayın bir viera nleri degiştiriyo walla.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öyle tabi ama arsenal için durum biraz daha farklı gibi arsenal takım oyununu pek becerebilen bi takım değil mesela henry siz rahat maç kazandıkları görülmemiş bi olay yani kişilere daha bağımlı bi takım...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 henry'siz gercekten zorlanıyo tamam harıka bı oyuncu ama bu seviyede bi takımın bir oyuncunu eksikliğini bu kadar hissetirmemesi lazım bence. seneye henry de giderse arsenal biter artık[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 trezeguet in 2. golu yani varya nasi desem , her futbolcu yapamaz :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yani şunu diim bende avrupada hastasıyım zlatanınama son günlerde gerçekten çok berbat oynuo.. kaldırmış bi taraflarını gibi geldi bana öleyse çok yazık eder kendine..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya bu Ibrahimovic nedirki ben hangi maçını izlediysem sçtı batırdı... hayır yanib ide inadına FMde en iyi forvet yapmışlar adamı , almadan olmuyor :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Zlatan Ajax akademisinin son yıllarda yetiştirdiği en büyük futbolcudur bence..Ama partneri olan Trezeguet ile benzer tip oynuyor bence Trezeguet iyi futbolcu ama duygular bir yana bırakılıp bir kesilse Mutu-Zlatan oynasa güzel olur.. (Hayalimdeki ikili :) )[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bence partneriyle çok alakası yok ibrahimovic italyada kendini bulamadı üstelik bi ispanya ya da ingilterede oynasa kesinlikle o takımı tek başına ayağa kaldırabilir ajax tayken juventus zlatanla ilgilenmeye başladığında inşallah italyaya gidip kendini harcamaz kaybolup gitmez demiştim maalesef fazla varlık gösteremiyo fakat onu juventus tan sadece real madrid ve chelsea koparabilir heralde:) faakt gene de juventus un ona biraz zaman tanıması gerekir çünkü zlatan harika bi forvet[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: tunch, 03 Kasım 2005 09:10 tarihinde demiş ki: ya bu Ibrahimovic nedirki ben hangi maçını izlediysem sçtı batırdı... hayır yanib ide inadına FMde en iyi forvet yapmışlar adamı , almadan olmuyor :D bileklerine hakim forveti o boyuyla çalımla geçebilio uzun boylu fırsatçı.. her telden var yani.. gerçi bu aralar berbat ama inşallah düzelir en kısa zmanda..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar