Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Juventus - B.Munich [CL]

Eternal

Öne çıkan mesajlar

yoq be öyle deme özellikle ben kaç maçını izledim daha cl de siftahı yok demi ligdede golü yok varsada 1 -2 tane ben sevmiyrum pascal nouma daha iyi[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

italyan futboluna ayak uyduramamış olabilir haklısın[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

Zlatan Ajax akademisinin son yıllarda yetiştirdiği en büyük futbolcudur bence..Ama partneri olan Trezeguet ile benzer tip oynuyor bence Trezeguet iyi futbolcu ama duygular bir yana bırakılıp bir kesilse Mutu-Zlatan oynasa güzel olur.. (Hayalimdeki ikili :) )[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

bence partneriyle çok alakası yok ibrahimovic italyada kendini bulamadı üstelik bi ispanya ya da ingilterede oynasa kesinlikle o takımı tek başına ayağa kaldırabilir ajax tayken juventus zlatanla ilgilenmeye başladığında inşallah italyaya gidip kendini harcamaz kaybolup gitmez demiştim maalesef fazla varlık gösteremiyo fakat onu juventus tan sadece real madrid ve chelsea koparabilir heralde:)
faakt gene de juventus un ona biraz zaman tanıması gerekir çünkü zlatan harika bi forvet[signature][hline]GALATASARAY

said:
tunch, 03 Kasım 2005 09:10 tarihinde demiş ki:
ya bu Ibrahimovic nedirki ben hangi maçını izlediysem sçtı batırdı... hayır yanib ide inadına FMde en iyi forvet yapmışlar adamı , almadan olmuyor :D

bileklerine hakim forveti o boyuyla çalımla geçebilio uzun boylu fırsatçı..
her telden var yani..
gerçi bu aralar berbat ama inşallah düzelir en kısa zmanda..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...