Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schalke 04 - Fenerbahçe [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

Luciano %100 gol pozisyonunu kesti. Atılmasa 2-0 olucaktı maç kopardı. Lincoln keriz mi boş pozisyonda atamasın.

hakem konusunda sizin suçunuz yok. tüm suç mhk nın. size şeker gibi hakemler veriyorlar, sizde avrupa da da bu şekilde hakem bekliyorsunuz. hakem size ters geliyor doğal olarak.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 02 Kasım 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
heso, 02 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Fb 3 kisi eksikti dunku macta Aurelio.Luciano ve hakem

Maçı izledin?Hakemin tarafsızlığı apaçık ortadaydı...:)

tamam Fb icin sorun orda zaten ondan hakem yonunden eksik dedim annadin =)[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 53 - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Milan in yenilmesi cok kotu oldu. Ne yazikki Milan macindan FB nin puan cikarma sansida yokoldu bu durumda.
Belki 3. olarak uefa ya giderler ama oda dusuk ihtimal.

Demin CL ozetlerini izledim kusura bakmayin ama thun dan club brugge a kadar hepsi turkiyedeki her takimdan cok daha iyiler.

Yani FB cikarsa karsisina bayern munich barcelona fln gelicek o zaman gercekten FB disindaki bizlere eglence dogucak.
Acikcasi bir anti-FB olmama ragmen(Tamamen cintonik yuzunden oldum) FB nin kendi iyiligi icin burdan uefa ya gidip orda birseyley yapmasi lazim
Sosyal ağlarda paylaş

hincal ulucu sevmem ama bugun dogruyu yazmis, olayi ozetlemis:

said:
Fenerbahçeliler, en başta da Aziz Yıldırım ve onun medyadaki sözcüleri ve etrafındaki tetikçileri, Schalke maçında daha bir saat dolmadan çıkan 2 kırmızı, 3 sarı kartı iyi değerlendirmek zorundadırlar.
Bu kartlar aslında Fenerbahçe'ye değil, Türk hakemlerine çıktı. Bir yandan Yıldırım ve tetikçilerinin, öte yandan Kutsal İttifak medyasının müthiş baskısı ile, Fenerbahçe için adeta yeni bir kural sistemi getiren hakemlerimiz, Fenerbahçeli futbolcularda, faul yapma konusunda müthiş bir pervasızlık, kartlık hareket konusunda da akıllara seza bir umursamazlık yarattılar.. Fenerli futbolcular maçları kendi kuralları içinde oynamaya alıştılar. Ayni şeyi Avrupa'da, Avrupalı hakemlerle yapmaya kalkınca, tokadı yediler.. Ama dedim ya, tokadı yiyenler, aslında Fenerbahçe Cumhuriyetinin özel hakemleri idiler.

Beşiktaş'a 5 kırmızı kart çıkardığı zaman Papila'yı alkışlayanlar içindeydim. Galatasaray'ı kırmızıya boğduğu zaman Ali Aydın'ı yürekten alkışladığım gibi.. Üç büyüklere yönelik kayırmaların sonu gibi gelmişti bana..
Bugün geriye dönüp baktığımda, açık seçik görüyorum ki, amaç, Fener'in önündeki engelleri temizlemekmiş meğer.. (Günaydın bana..) Papila Beşiktaş'ı bitiren o beş kartından sonra bir daha ortada göründü mü?.. Bir daha o kadar kolay kart çıkardı mı?.
En yakın örnek.. Fener'in kendisini aşağılayan Appiah'ına ikinci sarıdan kırmızı çıkarabildi mi?. Daha doğrusu içinden çıkarmak geldi mi?. Özellikle son çeyrek dakikadaki yorumları ile oyunu Antep 18'ine yıkarak, penaltı davetiyesi çıkarmayı mı yeğledi yoksa?.

biraz gec oldu anlamak icin artik... olan turk futboluna oldu, aziz`in cezasini tarih verecek elbet.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 03 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
Milan in yenilmesi cok kotu oldu. Ne yazikki Milan macindan FB nin puan cikarma sansida yokoldu bu durumda.
Belki 3. olarak uefa ya giderler ama oda dusuk ihtimal.

Demin CL ozetlerini izledim kusura bakmayin ama thun dan club brugge a kadar hepsi turkiyedeki her takimdan cok daha iyiler.

Yani FB cikarsa karsisina bayern munich barcelona fln gelicek o zaman gercekten FB disindaki bizlere eglence dogucak.
Acikcasi bir anti-FB olmama ragmen(Tamamen cintonik yuzunden oldum) FB nin kendi iyiligi icin burdan uefa ya gidip orda birseyley yapmasi lazim

bende fenerli olarak dediklerine katiliyorum.su durumda uefa yi hedeflemesi daha mantikli...[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...