darkshark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Merhaba, benim bilgisayarımın özellikleri: P IV 2,4 128 MB Ti 4200 Gigabyte anakart Lg RW Lg DVD 768 MB 333 MHz RAM bu bilgisayara 256 MB 333 MHz Ram daha aldım ve taktım bilgisayara, açtım bilgisayarı XP ekranı geldi RAM yetersiz dedi. Daha sonra eski 256 mı çıkardım yenisini denedim bozukmu fln diye normal açıldı. Bu sorun için sanırım bir Patch varmış. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim[hline]sakın baqma ardına, krallar önde giderler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 patch dedigin sp1 in ufak bir optimizasyonu var o kadar sen anakartinin biosunu update et en iyisi.. download.com dan aida32 yi cek orda motherboard sekmesinde bios update e direk link veriyor birde anakartin dual ddr destekliyo ise bi 256 bi 512 pek iyi olmaz onuda belirtelim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkshark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yok bende 768 vardı üstüne bir 256 daha aldım 1024 oldu sorun ondan kaynaklanıyor diyor herkes. Patch varmış galiba 1GHz de yüklüyormuşsun. Senin dediğin programi yüklüyorum deniyim bir. Saol cevap için. (bu arada adın sedatmı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 1024 de sapıtıyor birçok alet. değişik ram markaları kullanıyorsan ondanda olabilir. ben geçen gün makine toplatıcaktım 1024 istedim sorun çıkartıyor dediler ama çözümünü bilmiyorum[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 O sendeki ramları verip 2x512 alsan çok pahalıya mı gelir ?[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar