fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahah benim o zaman bi somun ekmekle uyumam lazım.. ihtilam felan =)[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 töööbe többe.. hoşuna mı gidiyor.. çok iğrenç bi durum.. yoksa sen ihtilamı başka bişe mi sandın?? :D uhaushua[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yoo ihtilam işte.. bildiğimiz ıslak demiyon mu.. ben de sorun var galiba... :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yakınlarıma bisi olmasından korkarım oss yi kazananamamaktan korkarım uzun yolculuga giderken gitarımı unutmaktan korkarım ve en onemlisi boceklerden korkarım ıyyy[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sanırım sende sorun var. kim ister be o şekilde kalkmayı.. ıyyyyy[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben de istemiyorum tabii ki ama heralde yüzüstü yatmaktan oluyo[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 alakası yok yüzüstü yatmayla.. o gün ne yediklerine de bağlı biraz.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hadi ya ne yiyince oluyo peki[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hamur isi ekmek vb:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: fede, 01 Kasım 2005 13:38 tarihinde demiş ki: hadi ya ne yiyince oluyo peki fede böle şeylerin şakası olmaz hatta discorvery de bı ailenın bu olaydan cektıgı durum anlatılıordu öle alay edılıcek bişey deil[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fındık vs vs ... enerji verici şeyler işte :) neyse yaw.. hiçsevmediğim bi durumdur .. konuya dönelim.. fazla dağıldı...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Evet dağıldı :) Ben her zaman, bir fobim olmasından korkarım :-)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tamam ben de alay etmiyorum konuya dönüyorum. o olaydan da korkuyorum çünkü ramazanlarda buz gibi suyla duş almak zorunda kalıyodum. Bi de o aile ne çekmiş merak ettim.. edit: oluyo dediysek de her zaman değil ayda bir iki kere[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. [Bu mesaj fede tarafından 01 Kasım 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fede tarafından 01 Kasım 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bocekten nefret ederim Allahım ya yanımda kız arkadasım olsun kızın arkasına saklanırım ole bi pis bi durum hatta kızın evine gitmistim gecen hafta ulen kalorifer bocegi gibi bisi onu gormemle mutfaga gitmem bir oldu hesapladık o gun toplam 2.5 sn yede mutfakta olmusum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi her gun evınde karabasan ve ruhların gezıdıgını dusunsene korkmazmısın adamlar pskolojık sorunlar yasamıslar ondan sonra rahıb butun aileyi kutsuyor ama buyuk kız aynı seylerı tekrar gozukuor kızın vucudunda da ve beynınde acılan yaraları nasıl tamır edıcek bılemıorlar ve kız ölene kadar böle yasayacak bu 200 yıl once yasadıkları bölgede 2000 kısı belırsız bı nedenden dolayı ölmüş işte kızın annesı fılan pisişik güçleri varmıs ve kızda işte böle garip olaylar yasıorlarmıs ama ailesi kurtuldu ama kız halen görüyormus yapıcak bişey yok dıorlar çok garip bı hıkaye idi[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kapatın kardesim sı konuyu tırstım:) evde yalnız yasayan bir insanım ben ayo degilmi günah deilmi bana:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 haklısın da böle muhabetlerden cok hoşlanırım ama basıma gelmesını asla ıstemem:([signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hardter biz sadece olayın ıslaklık boyutu üzerinde yoğunlaşmıştık.. yanlış anlamışın sen :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ok pardon kusura bakmayın o zaman[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben hiçbirşeyden korkmazdım cidden karanlıktanmış falan boş gelirdi bana taaki 17 ekimdeki izmir depremine kadar o günden sonra iğrenç bir böcek ve sallantı fobim başladı doal olarak dışarıda kaldıımız için sanki içimde böyle böcekler gezio gibi oluorum böcek gördümmü direk baırıom :p ıyyy.. süreklide sallanıoruz sanıorum böyle psikolojik bir bozukluk yarattı içimde işte =)[signature][hline]Again Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sinekler basta olmak uzere hıc bı haywanı sewmem ya korkudan cok tıksınıyorum ben iğğ[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu fobi mi bilmiyorum ama elmada ya da yediğim bişeyde olurda bi kurt falan görürsem atıveriyorum hemen elimdekini.... ufacık hayvan bana ne yapacaksa artık..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende acayip kotu bir bocek fobisi var pff[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bişey sorucam o ekmek kırıntısı fln,nerden duydunuz? herkesin korktukları nerdeyse aynı :D klüp fln kuralım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben konuşma yeteneğimi kaybetmekten korkuom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar