Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

korkular! :O

ruby

Öne çıkan mesajlar

yakınlarıma bisi olmasından korkarım oss yi kazananamamaktan korkarım uzun yolculuga giderken gitarımı unutmaktan korkarım ve en onemlisi boceklerden korkarım ıyyy[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 01 Kasım 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
hadi ya ne yiyince oluyo peki

fede böle şeylerin şakası olmaz hatta discorvery de bı ailenın bu olaydan cektıgı durum anlatılıordu öle alay edılıcek bişey deil[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ben de alay etmiyorum konuya dönüyorum. o olaydan da korkuyorum çünkü ramazanlarda buz gibi suyla duş almak zorunda kalıyodum. Bi de o aile ne çekmiş merak ettim..

edit: oluyo dediysek de her zaman değil ayda bir iki kere[signature][hline]Anywhere but Nowhere..
Burayı seviyorum ama ban yedim..

[Bu mesaj fede tarafından 01 Kasım 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj fede tarafından 01 Kasım 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bocekten nefret ederim Allahım ya yanımda kız arkadasım olsun kızın arkasına saklanırım ole bi pis bi durum hatta kızın evine gitmistim gecen hafta ulen kalorifer bocegi gibi bisi onu gormemle mutfaga gitmem bir oldu hesapladık o gun toplam 2.5 sn yede mutfakta olmusum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

abi her gun evınde karabasan ve ruhların gezıdıgını dusunsene korkmazmısın adamlar pskolojık sorunlar yasamıslar ondan sonra rahıb butun aileyi kutsuyor ama buyuk kız aynı seylerı tekrar gozukuor kızın vucudunda da ve beynınde acılan yaraları nasıl tamır edıcek bılemıorlar ve kız ölene kadar böle yasayacak bu 200 yıl once yasadıkları bölgede 2000 kısı belırsız bı nedenden dolayı ölmüş işte kızın annesı fılan pisişik güçleri varmıs ve kızda işte böle garip olaylar yasıorlarmıs ama ailesi kurtuldu ama kız halen görüyormus yapıcak bişey yok dıorlar çok garip bı hıkaye idi[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiçbirşeyden korkmazdım cidden karanlıktanmış falan boş gelirdi bana taaki 17 ekimdeki izmir depremine kadar o günden sonra iğrenç bir böcek ve sallantı fobim başladı doal olarak dışarıda kaldıımız için sanki içimde böyle böcekler gezio gibi oluorum böcek gördümmü direk baırıom :p ıyyy.. süreklide sallanıoruz sanıorum böyle psikolojik bir bozukluk yarattı içimde işte =)[signature][hline]Again Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...