Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

korkular! :O

ruby

Öne çıkan mesajlar

benim cok sacma fobilerim olustu son 1 ayda.her seyden korkuyorum.karanliktan,yanlizliktan,herhangi bir sesten,hirsizliktan,depremden cok korkuyorum,ve karabasan görmekten.bunlar birden bire ortaya cikti,cocukken korktugum seylerle hala ugrasiyorum:S
peki sizin korktuklariniz neler? (genelde depremdir sanirim)fobilerinizi yazin ,benim gibi olan da yoktur heralde:(

((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

öle pek korktugum şey yok ama dedem öldügünden beri 3 kez karabasan geldı ondan cok korkuorum gecelerı dedemın odasının onune bakmadan gecıorum ışık fılan yakmadıgım zaman depremden korkmam ailemle göçük altında kalmaktan korkarım bide dostlarımın bırgun gelıp benı hatırlamayacaını dusunup korkarım :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm neyden korkuyorum, yalandan başka birşey den korkmuyorum galiba ciddim hatta böyle bir atasözüde vardı galiba.[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Korkularınızın ustune gidin..
mesela ben kucukken hırsızdan cok korkardım. komsular momsular annatırdı hırsız girmisde bilezik icin kolunu kesmiş de hede de hode deoasd..
Cok korkmama ragmen her ses duydugumda gidip baktım..
Artık yok bisi korku filan kalmadı. orumceklerden korkuyorsanız orumceklere yaklasmayı deneyin msl :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quivalen-soth, 01 Kasım 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
yükseklik ve kapalı alan fobisi(ırsi annemden geçti). argh.

benım annemde bı sorun var yola cıkınca sınır edıor benı karsıdan karsıya gecıoruz yeşil yanıor bırden kırmızı oluyor annem yolda kolumu havaya kaldırıp benı suruklemeye calısıor :([signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

ben artık karabasandan korkmuyorum.. o kadar çok bastı ki sayısını hatırlamıyorum artık. içli dışlı olduk karabasanla yaw...bazen haftada 4-5 kez oldugu oluyor.. ama bu aralar rahatım...çok ufak karanlık ve ne oldugunu bilmediğim yerlerden korkarım..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

PK fobim vardır PK olamam.
Kediden korkarım, evin önünde olsun sabaha kadar giremem o derece yani.
Güve'den korkarım. Iyy iğrenç bir hayvan.

Fobi olmasa da Allah'tan korkarım.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

karabasan şöyle oluyor.. uykunuzda kabus görüyosunuz..bağırıyorsunuz ama aslında bağırmıyorsunuz.. ıngghhh mnınghhh tarzında sesler cıkarıyosunuz.. hiç bi yerinizi kımıldatamıyorsunuz..
böyle bişe..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

dinsel ve bilimsel sebepleri var.. ama ne kadar doğru bilmiyorum...
dinsel olan: gece yatarken üstünde ekmek kırıntısı gibi şeyler varsa ya da yatagında o tarz bişe varsa,onun üstüne yatarsan karabasan geliyomuş..

bilimsel olanı: çok yorulduğunda falan,uykudayken kasların kitleniyor gibi oluyomuş.. ööle bi nedeni vardı.. ama ben yorgun olmadıgımda da ekmek kırıntısı olmadıgında da oluyor :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...