Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı Menuler Calısmıyor sebebi nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba, paticikten bazı menuler indirdim ama menuler çalışmadı. daha sonra araştırdım. bu menuleri sphereskill.scp dosyasının içindeki orjinal menuler yerine kopyalanacakmış. Yaptım fakat menulerin hiçbiri çalışmadı. menu acıldığında verilen gumpic block no ları falan görünüyor oyunda. sphereskill.scp dosyasını tekrar orjinal halini aldım. Fakat Şu anda hiç bir menu calışmıyor. Pardon Sadece ins., bs.ve alchemy menuleri calışıor. yardımcı olursanız sevinirim.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Mesaj tarihi:
ya bak şimdi onları tetikleyen itemların scriptini bulacaksın her skill için teker teker altına ekliceksin dialogları bak örnek veriorum:

mesela inscription için blank scroll lazım demi
i_scroll_blank 'in altına

on=@dclick //2 kez tıklandığında
src.dialog d_xxx //örneğin: d_skill_dialog_inscription
return 1 //bunu koymazsan orjinal menü de cıkar karışır.
umarım yardımcı olmusumdur

edit: return 1 i unutmuşum :)

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 03 August 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla sağol teşekkür ederim. daha denemedim ama sanırım çalışır. benim yazdığım her problemede sende cvp verion saol valla. daha öncede client editlemek için msj yazmıştım onada cvp yazdın. şimdi gidip 3 saat itemleri arıcam :) . hmm bişey daha şimdi ben şöyle yapıcam demi. :P

mesela
i_scroll_blank // altına
on=@dclick
src.dialog d_inscriptionmenu // (Bende scp nin adı bu o yüzden böle yazdım.)

böle olcak demi. :-?

umarım böle soru sorduğum için bana kızmazsın :-D[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Mesaj tarihi:
ehuehue. :) menuler tamamda bi iki eksik var ya. tinker, tailor ve carpenty menulerinin itemlerini bulamadım. :) bide bunları yazarsan sevinirim :-D. ehuehe asıl şimdi kızma :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Mesaj tarihi:
Sana cok cok cok Thanks. Bu kıyagını unutmucam. ama bana bu itemleri hangi item.scp dosyasından bulucam hade onuda söle güzelliği tam yapp. :-D . şimdiden saol. işteyim acele etsen iyi olur yoksa patron beni öper :-D . bekliom bak.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
  • Yeni Oluştur...