BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Einherjer, 02 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Him hmmm. Ilk dinledigimde ses guzel sound guzel ama bu grupta bi gariplik var demiştim ve dinlemeye devam ettim.. Sonra şans eseri bir kliplerini gördüm. Konsept karmaşası içinde olan bir grup. Saçma sapan bir konsept daha doğrusu.. Love Metal? Heartagram? Şeytana mı aşıksınız napıyosunuz çözemedim. Davulcularının venom t-shirti de baya bir küfür yemesini sağlıyor. Dinlenesi bir grup ama ben dinlemekten vazgeçtim. Konsept karmaşası..Arkadaşım adamlar aşka dair şarkı yapıyor daha ala üstüne oturturulcak bir konsept mi olur?Göre göre davulcunun Venom t-shirt'ünümü gördün..HIM'e çok bayılmam hatta Valo'dan da hazzetmem ama bu gurubun bir konsepti olduğunu görmemi engellemez..(Ne güzel laftır şu konsept de bir söyleyip olaydan kurtuluveriyoruz )[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 konsept konsept konsept konsept konsept konsept konsept konsept konsept konsept konsept Aaaa evet çok güsel :D hep beraber '' konsept ''[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 heartagram nedir lan[signature][hline]Trust No One [Bu mesaj BlaCk tarafından 02 Kasım 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 HIM e "Love metal diye şey mi olurmus puhaha" diyip dalga geçenlere de, "gay metal degil, love metal taağ mmıaaa?" diyenlere de cok gülüyorum :-) ville valo, röportaj sıraısnda " ne tarz yapıyorsunuz?" sorusuna dalga amacıyla "Love Metal" demiştir. Bunu ciddiye alıp dalga geçen zihniyet ile, HIM GAY DEGİL LOVE METAL!!!! diyen zihniyet arasında fark yoktur. not: Kaliteli hiç bir grupta zaten kendini "biz şu tür yapıyoruz" diye kısıtlamaz.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 join me yerine "for you" derim ben.. bunalıma sokar direk varsa öle biri.. dinleyen, bilen anladı..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 We Hate Gay Metal!!![signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 GAY METAL D-E-G-I-L ARKADASIM ![signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 GAY ARKADAŞIM[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oh$ ne güzel poz vermis iste. DEGIL ARKADASIM!! herifin bagrinda kil yok diye , adami iki dk.da gay yaptiniz. utanin be :([signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Pentagramı kalbe çevrien adam gay'dir Nilciğim... Pozu güzeldir değildir beni ilgilendirmez, ama metalci adam kılşsız göğsünü açıp da "Yala beni" pozu vermez... Gay işte, üsteleme yahu...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 fondöten mi o?[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 adamın karizmasını çekemeyip gay damgası vurmak patilere yakışmaz, gay değil, cok da sexy :P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 guzel sarkı ama hakkaten;bi donem herkes te takıntı oluyor.ama suan gone with the sin ya da bittersweet dinlemeyi tercih ediorum[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Asteroth, 02 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Pentagramı kalbe çevrien adam gay'dir Nilciğim... Pozu güzeldir değildir beni ilgilendirmez, ama metalci adam kılşsız göğsünü açıp da "Yala beni" pozu vermez... Gay işte, üsteleme yahu... delikanli gibi bakis atmadi diye gay yaptiniz iste . hem hayret bisi , konu join me in death sarkisidir! her him konusunda birisi gelip , gay ekieki diyecek di mi. adamin cinsiyetini ne karistiriyorsunuz. isterse asexual olsun , bisexual olsun ipno$ olsun. size ne lan =p[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 02 Kasım 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 -Haydi arkadaşlar bi grup kuralım, metal takılalım, siz gothic hatunları yersiniz ben de kendimne uygun birilerini bulurum, cıbıldak, kılsız göğüslü reimlerimle... Dur anlamayanlar için şööle de bi işaretimiz olsun; -E peki abi biz gothic hatunları yeriz de sen kimi istiyosun? -HIM!!! -E güzelmiş, grubun adını da HIM koyalım bare... -Koyalım anasını satiim!!! YAŞASIN GAY METAL!!! Böyle bi grup işte HIM... His Infernal Majesty'ymiş... Hadi ordan be![signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 [spo1=bakışa bak][/spo][signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aste, kopardın abi ya -GRUBUN ADI NE OLSUN -HIMMMM(Düşünme Hmmm'ı) -Tamam abi HIM olsun ahahehahh öldüm burda yemın edıyorum[signature][hline]Trust No One [Bu mesaj BlaCk tarafından 02 Kasım 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gozune bi oglan kestirmis, yerim seni bakisi atmis.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 E thanatos'un lafının üstüne yoruma ne hacet...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hah! join me in bed bakisidir buda.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck...lylide..[Bu mesaj vaniLLe tarafından 02 Kasım 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadassim, daha fazla kirletmeyin nacizane forumumuzu gay resimleriyle. kameraya orta parmak gosterip sekilli bi bakis atmakla erkek olunmuo. judas priest'in vokaliyle basilmislar gecen zaten.[signature][hline]oyle iste. [Bu mesaj thanatos tarafından 02 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 söyleyin bakalim nasil erkek olunuyor , madem siz cok erkeksiniz ..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 [spo1=erkek][/spo][signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 MUAHEUEUEUEUE !! dory =D yikildim be..! [spo1=ERKEK 2][/spo][signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck...lylide..[Bu mesaj vaniLLe tarafından 02 Kasım 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 : | o krolar otel odalarinda erkek arkadaslariyla masturbasyon yaparken basilmiyo en azindan be. [signature][hline]oyle iste. [Bu mesaj thanatos tarafından 02 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar