Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

join me in death..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben hepten sakata bağlamış durumdayım yaa.zaten bozuk bi psikolojiye sahibim şimdi gidicem dayanıccam sevgilimin kapısına
"yürü len!ölmeye gidios" şeklinde:D

[Bu mesaj -alatariel- tarafından 02 Kasım 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
this life ain't worth living
won't you die tonight for love ?
baby join me in death...!!

uzun zaman oldu dinlemeyeli ,son albümlerinde sivamislar bi taraflari =P hic begenmedim.
ama bu sarki baya popüler...
herkes tarafindan taniniyor ve him denilince akla gelen ilk sarki join me in death oluyor süphesiz.
*!hemen acip dinler*[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 02 Kasım 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben "gone with the sin" parcasını tercih ediyorum valla, "for you" da zamanında benim saplantı haline getirdigim 15000defa dinledigim bir sarkıydı ama geçti sonra=)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
şarkıyı sevmem..ama gregorian versiyonunu arada dinlerim..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım...

Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
HIM diyorum.dinlemekten beynim ağrıyan grup diyorum.beynim ağrıdı demek te ne fenaymış.[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol!
Mesaj tarihi:
said:
Giovanni, 02 Kasım 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
abi güzel değil ama ya.. valaha değil.
[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
Him iyidir ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
ya birakin gay metali
aciniz
iced earth - i died for you
budur
indirdigime pisman oldum yani :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum

[Bu mesaj Anelor tarafından 02 Kasım 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 02 Kasım 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
gay metal dinlemeyin, dinletmeyin.

sizi penth'e havale ediyorum.

Gay metal diil güzelim love metalll hadi naş.. bende seni ALLAH'a emanet ediyorum...lol sevdim lan bu lafu uheauh[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Mesaj tarihi:
Him hmmm. Ilk dinledigimde ses guzel sound guzel ama bu grupta bi gariplik var demiştim ve dinlemeye devam ettim.. Sonra şans eseri bir kliplerini gördüm.

Konsept karmaşası içinde olan bir grup. Saçma sapan bir konsept daha doğrusu.. Love Metal? Heartagram? Şeytana mı aşıksınız napıyosunuz çözemedim. Davulcularının venom t-shirti de baya bir küfür yemesini sağlıyor.

Dinlenesi bir grup ama ben dinlemekten vazgeçtim.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
said:
Einherjer, 02 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Him hmmm. Ilk dinledigimde ses guzel sound guzel ama bu grupta bi gariplik var demiştim ve dinlemeye devam ettim.. Sonra şans eseri bir kliplerini gördüm.

Konsept karmaşası içinde olan bir grup. Saçma sapan bir konsept daha doğrusu.. Love Metal? Heartagram? Şeytana mı aşıksınız napıyosunuz çözemedim. Davulcularının venom t-shirti de baya bir küfür yemesini sağlıyor.

Dinlenesi bir grup ama ben dinlemekten vazgeçtim.

ben sana pentagramin bütün olayını anlatırdımda sen anlamazsın hiç yormucam kendimi..öptüm canıms seni baaay[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
Bütün kızlar bayılıyor bu şarkıya, gruba. Meraklılarına söyleyeyim gothic rock yapıyorlar, love metal gülünç biraz kendi deyimleri olsa da :). Yine meraklılarına söyleyeyim mtv'de sık sık görebilirsiniz.

[Bu mesaj Adiemus tarafından 02 Kasım 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...