Obscura Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 istiklalde nerde ağaç var ya minnacık fidanlar var okadar okadar kazdılar yürünmüyo tabi istanbulda yürüyebilmek için ağaç kescenize istanbulun taşını toprağının altın olmadıını gösterinkki bi halt var sanıp gelmesinler[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 DUR[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ağaçlar vitrin değil diyenler, bie kere boş konşana kadar paralarına kıysınlar da istiklalin üstünden bi helikopterle geçip aşkı yaşasınlar... yazık istanbula... zaten hareket değişimi belli istanbulun en önemli merkezleri kazı altında bknz: kadıköy, üsküdar, levent, merter, bağdat caddesi ve hatırlamadıklarım...[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Passanger, 02 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki: camı yaparlar orayada. hahahhahhah guzel bi tespit sana katılıyorum...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 "Belediye, ağaçların kesimini esnafın "vitrinleri kapattığı" ve "yürüyüşü engellediği" gerekçesiyle istediğini ve talebin uygun görüldüğünü açıkladı." bahaneye gel ne yürüyüşü her gün yürüyorum, maksimum 30 cm yolumu değiştiriyorum ve ağaçlar 100 m arayla kimi neye kandırıyorlar , ayrıca güzel görüntü ağaç ve vitrinleride kapamıyor, insanlar zaten alışveriş için gelenler bilhassa en kenardan vitrinlere baka baka yürüyorlar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ağaçlar güzeldi yaf orda ben seviyodum.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek... Ağaçlar üzerinden Kahrolsun İrticacı iktidar propagandası... Devam edin arkadaşlar devam edin...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 daha agac olmadiki onlar, once buyusunler bi sonra kesip cami yapiminda kullanilir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İyi hoş herkez geyiğe vurmuş olayı bi gidelim görelim bişi gelirmi elimizden diyen yok abi ne bu açmasaydım bu topi keşke kesilince süpriz olurdu hem sizlere aaa bak ağaçları kesmişler derdiniz... Fark etmeyenlerde olurdu tabi!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 anlamıyorum ya vitrinlerin önünü kapaması nasıl bir bahanedir düşünsenize ağaçsız bir İstiklal Caddesini bomboş!! sadece beton...kesilmemeli o ağaçlar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tamam yarin bulusp istiklale gidiyoruz, zincir getirin gelirken, herkes kendini bi agaca zincirlicek...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Abi sen zahmet etme biz gideriz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tamam sen cocuklari topla gidin yarin, aksam ara ama haber ver noldu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zuhahahahaha :D:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Abi onlar daha ağaç bile değilki dediğiniz gibi. Dalga geçer gibi kescez diolar=)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Noldu aquila, imam mi olcan camilere : P said: LordOfBlood, 02 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Ağaçlar üzerinden Kahrolsun İrticacı iktidar propagandası... Devam edin arkadaşlar devam edin... Saol abi, destegin bize güc veriyor.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aksam aksam carpilicaksiniz ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Abartmayalim oraya cami sigmaz da, sunak, mescit falan yapilabilir belki tek kisilik. Böyle umumi tuvaletler gibi bi agac mekanina bi tane sigabilir. E adamlar hakli, istiklal meydaninda yürürken birden ezan baslarsa veya adamin ibadeti gelirse napicak? SORARIM SİZE NAPICAK?? Biz adamin alnini karislariz, her sey türkiye icin, gerekirse türkiye icin sahil.mpg bile cekeriz. ahaha süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 büyümüyolardı zaten ..kessinler[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: lizardking, 03 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: büyümüyolardı zaten ..kessinler Senin bazi yerlerini de kesmemiz lazim o zaman[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Kasım 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 insanların da buyumeyen uzuvlarını (senden baslayarak) keselim diyorsun yani? öhömm peki.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @dory : yardın yine gece gece ya :lol::lol::lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 güne açan cicekler gibiiiyiz yalan yalaaaan[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Kasım 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya ben dedim ne var? adam da agaclar için demiş, buyumuyor keselim. tamam işte aynı kapi.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 nolduki durup dururken bu son iki mesajı yazdınız siz?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar