Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklal deki ağaçları kesiyorlar.DUR demeli!

tBF

Öne çıkan mesajlar

istiklalde nerde ağaç var ya minnacık fidanlar var okadar
okadar kazdılar yürünmüyo tabi istanbulda yürüyebilmek için ağaç kescenize istanbulun taşını toprağının altın olmadıını gösterinkki bi halt var sanıp gelmesinler[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

ağaçlar vitrin değil diyenler, bie kere boş konşana kadar paralarına kıysınlar da istiklalin üstünden bi helikopterle geçip aşkı yaşasınlar... yazık istanbula...
zaten hareket değişimi belli istanbulun en önemli merkezleri kazı altında
bknz: kadıköy, üsküdar, levent, merter, bağdat caddesi ve hatırlamadıklarım...[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Sosyal ağlarda paylaş

"Belediye, ağaçların kesimini esnafın "vitrinleri kapattığı" ve "yürüyüşü engellediği" gerekçesiyle istediğini ve talebin uygun görüldüğünü açıkladı."

bahaneye gel
ne yürüyüşü her gün yürüyorum, maksimum 30 cm yolumu değiştiriyorum ve ağaçlar 100 m arayla kimi neye kandırıyorlar , ayrıca güzel görüntü ağaç ve vitrinleride kapamıyor, insanlar zaten alışveriş için gelenler bilhassa en kenardan vitrinlere baka baka yürüyorlar[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

İyi hoş herkez geyiğe vurmuş olayı bi gidelim görelim bişi gelirmi elimizden diyen yok abi ne bu açmasaydım bu topi keşke kesilince süpriz olurdu hem sizlere aaa bak ağaçları kesmişler derdiniz...

Fark etmeyenlerde olurdu tabi!![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi onlar daha ağaç bile değilki dediğiniz gibi. Dalga geçer gibi kescez diolar=)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Noldu aquila, imam mi olcan camilere : P

said:
LordOfBlood, 02 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Ağaçlar üzerinden Kahrolsun İrticacı iktidar propagandası... Devam edin arkadaşlar devam edin...

Saol abi, destegin bize güc veriyor.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
Abartmayalim oraya cami sigmaz da, sunak, mescit falan yapilabilir belki tek kisilik. Böyle umumi tuvaletler gibi bi agac mekanina bi tane sigabilir.
E adamlar hakli, istiklal meydaninda yürürken birden ezan baslarsa veya adamin ibadeti gelirse napicak? SORARIM SİZE NAPICAK??
Biz adamin alnini karislariz, her sey türkiye icin, gerekirse türkiye icin sahil.mpg bile cekeriz.

ahaha süperdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...