Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir de hava??

beybin

Öne çıkan mesajlar

evet sonbahar ve ilkbaharımız yok bak bu doğru:)
hava soğuk burda, yani yanında kalın bişiler olsun mutlaka ama ince de al bugün çok sıcaktı mesela normal bişile gezdim ben bütün gün.[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Sosyal ağlarda paylaş

siz aldrmayın lonelye arkadaşlar.öncedn tartştık şimdi yine laf sokuyor.bu arada izmirdeym saolun walla cidden soğukmuş nezleyim=([signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

kim laf sokuyor?
tövbe de?!?
ciddi ciddi çemizgezek'e gidicem ve hava durumunu merak ediyorum alla alla.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...

[Bu mesaj Lonely tarafından 02 Kasım 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öf bırak bu ayakları.gerek bna gerek açılan konulara sürekli laf sokuoosn.hyr anlamıorm yani ne kazanıyorsun istiyosan açayın konuyu izn mi istiosn.. konuyu.şöle bi baktm antimdu un konusundada laf sokma çabalrı.bi sorunun warsa anlat yardmcı olalım.bize yansıtma bu şkilde pls.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...