GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yuh ben de dahil ilk sayfadaki herkes yörüngee dışı o_o hocaefendi niye banlandı ya 3 yılda sadece 200küsür mesajı varı zaten (resimler çıkmayınca pek bi kötü görünüyo tuto :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 edit: vaz geçtim yazdıımdan.. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 23:01 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya upladım cunku her okudugumda kopuyorum gulmekten :) bilmeyenler varsa gorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu topic patlamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 benden ii sar gelip öpücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 saçma özenti kolpa alkol almayan birinden sarmayı mı öğrenecez hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ahahahah koptum ya ps:hoca da banlanmış ya artık biz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: saçma özenti kolpa alkol almayan birinden sarmayı mı öğrenecez hahaha bune? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sanane kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 terbiyesizlik yapma, ne demek "sanane kes"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sana ne kes sarda icelim diyor bu sanirim . pis muptezel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 karakedi adamla muhattab olmak istemiyorum sanane kes demek terbiyesizlik mi? ayrıca adamla benim aramda karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ne demek karışma? adamla senin aranda ise gidip adamın actıgı konu baslıgına mesj atıp adama laf sokamazsın. ikili ilişkilerinizi gidin özel mesajdan halledin. bize ne seninle onun arasında olan musibetten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Yahu niye her topicimde birisi çıkıp bana laf sokmaya çalışıp topici sağa sola saptırıyo anlamıyorum:). Tanıdığım falan olsa neyse. Anlamadığım şey insanlar tanımadığı etmediği bir insana nasıl laf sokma hakkını kendine buluyor. E tabi, internet, istediğini söle kimse seni bulamaz göremez sanıyorlar. Aslında öyle bi bulunuyorki insanlar. Şimdi ben harbiden manyak olsam, sen laf attın diye bir şekilde gelsem seni vursam başına bela olsam ne olur? Hiç düşünmüyormusunuz bunu? Yoldan geçen adama küfür edememenizin bütün nedenleri forumlardada aynen geçerli. Sokaktaki adamda forumdaki adam değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 adammısın beni vurcan haha gel buluşalım kim kimi vuruyo gör klavye delikanlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 mesajı tekrar oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 aeuaehahahahahahah helal olsun, altıma sıçtım akşam akşam eehaıuaehuıaehuıae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bura kızışmış freedoom kaşınmış karakedi gerekeni yapmış :) Oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomordetah Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ne olmuş aykan freedom olmez pati bölünmez ben kaşınmam kaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 İNANILMAZ, bütün internete yayılmış tekniğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 o deilde freedom ne gıcık bi tipmiş öle be öeh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 nereye ayyılmış yahu link versene merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 freedomordetah diye nick amış yaw adam. geri dönmüşmüş asadsadasd yarıldım gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 FREEDOM OR DETAH VADAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 /up =) efsane bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar