kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Deniz, 30 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: butun ramazan oruc tutmayıp da bugun cok kıymetlı, cok mukeddes falan, ıste bugun tutarsan cok sevap kazanırsın gıbı dusuncelerle bı tek bugun oruc tutmak sacma gelıo bana. Katılıyorum.. O zaman ne anlamı oluyor ki?[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: kabataslak, 31 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: said: Deniz, 30 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: butun ramazan oruc tutmayıp da bugun cok kıymetlı, cok mukeddes falan, ıste bugun tutarsan cok sevap kazanırsın gıbı dusuncelerle bı tek bugun oruc tutmak sacma gelıo bana. Katılıyorum.. O zaman ne anlamı oluyor ki? yaa aslında bu ananelerimizin dedelerimizin bizlere oruç tutmayı özendirme adina solenen seylerdi..bu sozler 14 yaş altı icin..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Aradhell, 30 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Allahım sen onu bana bağışla.. bu nedir ya :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 @angband ; Anne, baba, kandırma ne alaka hocam? Adam doğruyu söylemi$. Bütün bi ramazan oruç tutma, namaz kılma, i$lemediğin günah kalmasın, " hayırlara vesile, gece ibadet edecem, " Ben pek bi$i anlayamadım, Tüm yıl ne Cuma namazı kıl, ne günlük ibadetini yap, ÖSS yakla$sın sonra o türbe senin bu türbe benim gez. Peki. Ya bi$i sorcam siz Allah'ı ne zannediyorsunuz? Sizin yapacağınız 1-2 yarım yamalak ibadete onun ihtiyacı mı var sanıyorsunuz? Ona hergün milyonlarca el açılıyor. Mesajım genelleme mesajıydı kimse üstüne almasın, ka$ınan herkes alabilir.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yaa o türbeye gidenlere bende gıcıgım resmen yaptıkları su ey ulu .... Allahla pazarlık yapta bana sunu versin sunu etsin tobe tobe ya Allahtan isteyin arkadaslar baskasından deil..[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 geçmiş kadir geceniz mübarek olsun..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bil mukabele[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: fede, 01 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki: said: Aradhell, 30 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Allahım sen onu bana bağışla.. bu nedir ya :D Fedecim sonuçta burası kişisel değil mi?:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar