Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadir Gecesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Deniz, 30 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
butun ramazan oruc tutmayıp da bugun cok kıymetlı, cok mukeddes falan, ıste bugun tutarsan cok sevap kazanırsın gıbı dusuncelerle bı tek bugun oruc tutmak sacma gelıo bana.

Katılıyorum.. O zaman ne anlamı oluyor ki?[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Mesaj tarihi:
said:
kabataslak, 31 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
said:
Deniz, 30 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
butun ramazan oruc tutmayıp da bugun cok kıymetlı, cok mukeddes falan, ıste bugun tutarsan cok sevap kazanırsın gıbı dusuncelerle bı tek bugun oruc tutmak sacma gelıo bana.

Katılıyorum.. O zaman ne anlamı oluyor ki?

yaa aslında bu ananelerimizin dedelerimizin bizlere oruç tutmayı özendirme adina solenen seylerdi..bu sozler 14 yaş altı icin..[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
@angband ; Anne, baba, kandırma ne alaka hocam? Adam doğruyu söylemi$. Bütün bi ramazan oruç tutma, namaz kılma, i$lemediğin günah kalmasın, " hayırlara vesile, gece ibadet edecem, "
Ben pek bi$i anlayamadım,
Tüm yıl ne Cuma namazı kıl, ne günlük ibadetini yap, ÖSS yakla$sın sonra o türbe senin bu türbe benim gez.
Peki.

Ya bi$i sorcam siz Allah'ı ne zannediyorsunuz?
Sizin yapacağınız 1-2 yarım yamalak ibadete onun ihtiyacı mı var sanıyorsunuz?
Ona hergün milyonlarca el açılıyor.

Mesajım genelleme mesajıydı kimse üstüne almasın, ka$ınan herkes alabilir.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
yaa o türbeye gidenlere bende gıcıgım resmen yaptıkları su ey ulu .... Allahla pazarlık yapta bana sunu versin sunu etsin tobe tobe ya Allahtan isteyin arkadaslar baskasından deil..[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
said:
fede, 01 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
said:
Aradhell, 30 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Allahım sen onu bana bağışla..

bu nedir ya :D

Fedecim sonuçta burası kişisel değil mi?:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • Yeni Oluştur...