Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bunu için evinizde ADSL modem bulunmasına gerek yok sadece evinizde bir telefon bulsun yeterli.. Başlıyoruz ; 1.Telefonu yerinden sokun.. 2.Telefonunun prizini acin.. 3.Telefon kablolarini ayarin.. 4. Uzatma kablosun buluyoruz.. 5. Uzatma kablosunu 220 V'a bagliyoruz ( diger uclari bosta ) Amaç ; 1. Yaklasık 1 ay telefon ve adsl yok :) artik kac tane eve baglı ise o santral :)) 2. Uyuz oldugumuz kisilerin iletisimi kesiyor :) Uygulama; 1.Açık olan 2 x 2 ucu bir birine bagliyoruz.. 2. hep kosuk mahalladeki telefon santraline bakiyor 3. ALoo 110 u ariyoruz ondan sonra kendinize cafe bulun paticik'e girin yazin :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hehe bende tam paticiğe nası gircez o zaman dicektim :-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Şayet işe yarıyor ise kullanışlı bir sabotaj sağolasın..:D[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 pandanın panı![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bunu yaparsak bizimde adsl ile telefon gocer yok saol ben almiyim :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yani+1[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 gine işe yaramaz dostum senin devre anahtarları ile ilgili bir sorunun var. telefon kablosu, telekomun apartmandaki dağıtıcısına kadar gidiyor ordanda, muhalledeki dağıtıcıya daha sonrada yoluna santrale doğru devam ediyor yani ilk sigorta noktasında planın yatar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bizim neden goctu butun mahalle :D[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar