HellHound Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ilgilenene[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 nası yani tarjasız nightwish mi olur ?[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gerçekten bu hale mi gelmiş ya, fanları çok üzülecek :( senii ve senii bu evde bidaha görmek istemiyorum..defolun gidin aaartıık...[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 e şimdi okudumda zor bile dayanmışlar yani bu tarz şeylerden hiç haberim yoktu sonuna kadar haklı gibi gözüküyorlar umarım tarjadan çok daha iyi bi vokal bulurlar[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 "I don`t need Nightwish anymore." olay burdan sonra bitseymiş yani.eh yazık oldu.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* [Bu mesaj Lancelion tarafından 23 Ekim 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yazık ya para burumuş sanırım tarja nın gozunu... neyse bulurlar iisini inş..[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... www.moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 nightwish fanı olarak resmen çöktüm.[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Tarjasız nightwish, nightwish olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 açılmıo site ya?[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yazık olmus[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hah ironik. eğlendim nedense.sonuçta ortada bi ayar var : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bence önce, Tarja ayrıldı,sonrada"sen istifa etmedin ben kovdum" olayı oldu.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIR OLAMAAAAAAAAAAAAAAZ ;'( LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYN niye ayrıldın tarja ühühühühühühühühühühü !!!!!! ;,( ;'( nhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayııııııııııııııııııııııııııır[signature][hline]May The "K" Be With You efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ama nolursa olsun nightwish nightwish yapan en önemli kişi tarjaydı inşallah daha iyisini bulurlarda grup batmaz sdf [Bu mesaj Padi tarafından 23 Ekim 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben Century Child dan sonraki performansını beyenmemeye başlamıştım. Nerde Wishmaster daki Tarja nerde şimdiki Tarja. Parçaların hakkını vererek söyleyecek birini bulurlar elbet. Malum kuzey ülkelerine pek de zor olmasa gerek. Sadece therion ın vokalisti gibi bi viking bulmamalarını ümit ediyorum.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yazık ya..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 lol, geçmiş olsun. grup bitmiştir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Evet fan lerine geçmiş olsun bitmiştir bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 offf cok kotu bir haber ya :([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Cahillik olacak ama bu gruptaki kadın mıydı?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Sayfa acilmiyor ondan nedenlerini bilemiyorum ama grup biter bencede @kartan:evet kadindi[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 23 Ekim 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bir grup olarak bir kişinin nazına ayak uydurmak zorunda kalmanın nekadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir. Nightwish iyi bir grup. Parçaları yazan kişi değil giden, albüm çıkarsalar genede alınır o albüm tarjayla yada tarjasıs. Ben alırım. Grubu Tarja içinmi dinlediniz yani bunca sene abaza gençlik hesabı. O grupta frontman kifayetinde 3 adam var. Üstelik parçaları da aranjmanları da kendileri yapıyor. Tarja hanımsa iki gram ingilizcesiyle okuyordu. Nightwish i Nightwish yapan Tarja değil, Tarjayı Tarja yapan Nightwish di. Çokta yerinde bir karar vermişler üstelik söylediği sözlerin bizzat arkasında durmuşlar ki ayırmışlar yollarını. Ticari kaygı duysalardı dişlerini sıkar yaparlardı işlerini ama öyle yapılan müzik olmaz olsun. Dahada değer kazandılar gözümde. Müzik piyasası böyledir yürümüyorsa arıza nerdeyse onu kesip atar yenisini aramaya başlarsın yoksa sorun çıkaran kişi bütün grubu aşağı çeker.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 "mina kodugum" yerine mk yazarak foruma uygun haline getirilmis olmuyor laf onu bir hatirlatayim... eger link acilmiyorsa ayni "acik mektup" ve haber burda da var[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Oh be, gothic mteal gruplari siralamasi yaparken artik Nightwish power diye anlatmak zorunda kalmicam, yipuu :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: HellHound, 23 Ekim 2005 15:00 tarihinde demiş ki: "mina kodugum" yerine mk yazarak foruma uygun haline getirilmis olmuyor laf onu bir hatirlatayim... aslına bakarsan oluyor. kedi bizzat a.k. terimini tescilledi ve küfür olmadığını öğretti bize. başka hiçbir yerde yok!! sdaece paticikte!! kaçrma !. heh.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar