Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Diablo II + Lod

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birincisi oyun bölümü daha uygun olurdu
ikinci olarak da yer tarifediyim
orjinal istiyosan dostta var korsan isitoysan yükselde var[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
bi oglen yemegi ismarla verim ben cdleri[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
cdler orjinalse ve de benim olacaklarsa ben ısmarlıyım ehuae[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
halis muhlis diablo cd si . cd keyi de var ve hatta bir suru de char vardi en son hatirladigim ama burdan da anladigin uzere oyle basit bir oglen yemegi degil bu . soyle 30-40 ytl yi cikar gozden ^^[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
maltepe pazarından bulunabilir[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
maltepe cortladı iyice.. bizim okulun yanı olmasına rağmen aylardır uğramadım. bi cd geltirir adam başka oyun çıkar. götürüsün yanık cd çıkar. götürürsün küfreder fln. töbe töbeeeeeee[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
Garbage
Mesaj tarihi:
bahçeli evler 3. caddede buket pastanesi mi ne var onun yanındaki cdcide bulabilirsin.Bi de kızılaya gitsen bi sürü bulursun yaa...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
@Eternalus

ben yıllardır maltepeden almıyorum :) benim yerime alanlardan kopyalıyorum yada netten çekiyorum ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynen :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
Garbage
  • Yeni Oluştur...