Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Diablo II + Lod

microCosmo

Öne çıkan mesajlar

Birincisi oyun bölümü daha uygun olurdu
ikinci olarak da yer tarifediyim
orjinal istiyosan dostta var korsan isitoysan yükselde var[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

cdler orjinalse ve de benim olacaklarsa ben ısmarlıyım ehuae[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

halis muhlis diablo cd si . cd keyi de var ve hatta bir suru de char vardi en son hatirladigim ama burdan da anladigin uzere oyle basit bir oglen yemegi degil bu . soyle 30-40 ytl yi cikar gozden ^^[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

maltepe pazarından bulunabilir[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

maltepe cortladı iyice.. bizim okulun yanı olmasına rağmen aylardır uğramadım. bi cd geltirir adam başka oyun çıkar. götürüsün yanık cd çıkar. götürürsün küfreder fln. töbe töbeeeeeee[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

@Eternalus

ben yıllardır maltepeden almıyorum :) benim yerime alanlardan kopyalıyorum yada netten çekiyorum ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...