AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Selam patida$larım, Bi internet sitesinde radyo yayını yapıyorum, Salı ak$amları 18:oo - 21:oo arası Pazar ve P.tesi günleri 12:oo - 15:oo arası yayındayım. Slow ağırlıklı geçiyo programlar, sizlerinde dinleyip ele$trilerinizi veya takdirlerinizi duymak isterim. Hepinizi beklerim. www.ozlemfm.de İyi ak$amlar...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 VjErgenekoN sen mi oluyorsun? suan çalan yani?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 O benim :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dinliyoruz bakalim:) sadece turkçe mi olucak bu sarkılar(isteklerimiz yani)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yabancı isteyebilirsiniz tabi de genelde türkçe çalıyoruz(m).[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben dumandan bal istiyorum o zaman[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 local radio rulaz :) Bursa/Çekirge çevresi: Frekans : 101.3 DJ Zergling olmazsa auto yayin online :) ..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola [Bu mesaj Zergling tarafından 01 Kasım 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yayındayım... mahyemide araklıcaz bizim radyoya :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Öne çıkan mesajlar