cenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kyk formlarını yatırmak için istanbulda merkez arıyorum ama bir cağaloğlu çıktı başka neresi var arkadaşlar bilen var mı bir de benim de gitmem şart mı? yani benim yerime başkası yatıramıyo mu ?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya cağaloğlundan baska nerde war bılmıoruz ama senın gıtmen gerekli cunku imza attırıolar[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kyk nedir bu arada :) ben biraz fransız kaldım :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kyk=kredı we yurtlar kurumu[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 31 Ekim 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tamam bana lazim degil size bol sans.[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: cenin, 30 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Kyk formlarını yatırmak için istanbulda merkez arıyorum ama bir cağaloğlu çıktı başka neresi var arkadaşlar bilen var mı bir de benim de gitmem şart mı? yani benim yerime başkası yatıramıyo mu ? arkdasım , ben de cagaloglunu biliorum . (bilmiosan anlatabilirim) . Galiba bundan baska yok Istanbul Avrupa da [emin deilim][signature][hline]pazi snajper !
cenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yurtlarada yatırılabiliniyomuş babama kakaladım gitti hallettim :-) genede saolun[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: cenin, 31 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki: yurtlarada yatırılabiliniyomuş babama kakaladım gitti hallettim :-) genede saolun hocam sen merkezi sorunca...biliodum keske ayrıntılı sorsaydın.neyse hallettiine sewindim.[signature][hline]kosuyordum aklıma otopark kokusu geldi. And then there was silence!
Öne çıkan mesajlar