Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Beğendiğiniz Futbolcu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadi bakalım herkes bu topice dünyada en beğendiği futbolcuyu yazsın... Ben başlıyorum

Raul(Real Madrid)[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Mesaj tarihi:
said:
menemenci_pasa, 28 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
hakan keleş

Olm dünyada bea[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Mesaj tarihi:
Kaka ve Ronaldinho[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
Hadi bu bir anket gibi olsun bakalım Paticik halkı en çok hangi futbolcuları beğeniyo[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Mesaj tarihi:
Ronaldinho unun ustunee futbolcu tanımıyorum.dunyanın en iyi futbolcusu kendisi benim gozumde.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Cintonik, 28 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
Ronaldinho unun ustunee futbolcu tanımıyorum.dunyanın en iyi futbolcusu kendisi benim gozumde.

Süper adam, ayrıca pek bir sıcak kanlı gözüküyor.. Ne biliim komplekssiz bir tavrı var sanki. Ayrıca top adamın kölesi olmuş sen ne diyon!
www.fifastreetmovie.com
oyunun da tanıtımını yaptık ufaktan =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Ronaldo luiz nazario da lima!

Dünya üzerine ender gelen futbolculardan onu canlı izleme sansını buldugum icin kendimi cok sanslı hissediyorum kesinlikle torunlarıma anlatırım bizim zamanımızda bi ronaldo vardı diee pehh =)[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
  • Yeni Oluştur...