shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya boş durmak acıktırıyo insanı.. bi de ilk gün ya. alışmak lazım insanın kafasında hep bi "oruçlusun sen aç kalacaksın nıhahahaha " nidaları oluyo tabi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 oruc tutmak Allah ın bizi cezalandırmak amacıyla yaptıgı bisi degildir..iftar olsada sunu yesem bunu yesem off sigara icemiyorum ühüh : ( diye oruc tutulmaz..tutulsada ise yaramaz..sole seyler yazıp kendinizi komik duruma dusurmeyin..kısacası oruc bir ibadet seklidir gerektigi sekilde yapılırsa kabul edilir..anlayamıyorum yani zorunlu degil ki sen niyet ettikten sonra öff karnım cok acıktı sunu yapsam bozulur mu yok sigara icen birinin yanında dursam ne olur diye tutacaksan hic tutma kendine eziyet etme.. genel olarak konustum ustune alınanlar alınabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 OKUNDU VALLA HEHEHE... Ben yiyorum patiler afiyet olsun...[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nayırr!!!! ne zaman okuncak çanakkalede böhhüü?! hastayımöğrenciyim açım ama oruçluom :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: AthleT, 05 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: OKUNDU VALLA HEHEHE... Ben yiyorum patiler afiyet olsun... Daha 45 dakka var kokular muhteşem. İbsan sırf bu duygu için bile oruç tutar yaw.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: AthleT, 05 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: OKUNDU VALLA HEHEHE... Ben yiyorum patiler afiyet olsun... adam yemek yiyo şuan ya :([signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Way, 05 Ekim 2005 17:58 tarihinde demiş ki: oruc tutmak Allah ın bizi cezalandırmak amacıyla yaptıgı bisi degildir..iftar olsada sunu yesem bunu yesem off sigara icemiyorum ühüh : ( diye oruc tutulmaz..tutulsada ise yaramaz..sole seyler yazıp kendinizi komik duruma dusurmeyin..kısacası oruc bir ibadet seklidir gerektigi sekilde yapılırsa kabul edilir..anlayamıyorum yani zorunlu degil ki sen niyet ettikten sonra öff karnım cok acıktı sunu yapsam bozulur mu yok sigara icen birinin yanında dursam ne olur diye tutacaksan hic tutma kendine eziyet etme.. genel olarak konustum ustune alınanlar alınabilir :) lam burda bile muhalefet ediyosunuz ya *!alkışlar*[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: AthleT, 05 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: OKUNDU VALLA HEHEHE... Ben yiyorum patiler afiyet olsun... afiyet olsa insayt , allah kabul etsin :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: tunch, 05 Ekim 2005 18:19 tarihinde demiş ki: said: AthleT, 05 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: OKUNDU VALLA HEHEHE... Ben yiyorum patiler afiyet olsun... afiyet olsa insayt , allah kabul etsin :D Yemekte neler var?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bidakka noluyo yaa saat kaç daha nerdesiniz siz yaa ağrıda felan mı allahım ankara'da kaçta okunuyo ezan[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: fede, 05 Ekim 2005 18:20 tarihinde demiş ki: bidakka noluyo yaa saat kaç daha nerdesiniz siz yaa ağrıda felan mı allahım ankara'da kaçta okunuyo ezan Adam Erzurumda o yüzden! Ben İST'deyim. Burada saat 18.50'de okunuyor.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben de yiyorum. yemekte yoğurt çorbası, pilav ve yaprak sarması var.bi de su böreği ve içecek olarak da kola. mâlum ramazanın ilk günü. yemek bol. Yaşasın yemek yemeeeeek!![signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi susamıştım da topici okuyunca geçti =)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Herşeye birebir valla.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 izmirde ne zaman patlıcak[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ehueheuh herkes iftarda galiba[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Allah kabul etsin beyler/bayanlar... Afiyet olsun.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ohşşş :horace: tarhana çorbası+sulu köfte+elma-ayva suyu karışımı+salata :horace: daha ne ister insan? :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ohh iyi yedik be.. Allah kabul etsin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 eheh şiştim harbi allah hepinizin oruçlarını kabul etsin çok şükür![signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Allah kabul etsin arkada$lar. Cırılana kadar yedim/yiyecem :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aslında böyle sahurda istanbulda iftarda başka bi yerde yemek lazım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben Erzurum'dan destek veririm sizlere :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 normalde gündüzleri çok fazla yemediğim için koymuyor oruç :) özlemişiz ama orucu beaaa.. :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Valla bana hiç bir şekilde yemek problem degilde.. İŞte sigara sorun..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar