Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galakside Ilk Gün Izlenimleri ve [ss]

Dorn

Öne çıkan mesajlar

Efenim malumunuz bugün itibariyle (saat pazar sabah 4buçuk olmus gerci. peki dün itibariyle o zaman) sw:g evrenine adimimizi attik.

Su an citir bi marksman olan Raj'Asta Krinn'imizle Corellia gezegeninin ucsuz bucaksiz otlaklarindan kostuk costuk, zamanin nasi gectigini anlamadik.

Grafiklerden felan bahsetmicem zaten herkes hastasi. O konuda tek soyliyecegim sey, gezdigim otlaklarda otlarin ruzgarla savrulmasidir :) Yillardir diger oyunlarda (mesela daoc)kartondan yapilmis gibi yesilliklerin arasinda gezdikten sonra pek bi hosuma gitti.

Oyunun oynanisi aslinda pek bi pratik ama gene de basta alismak biraz aman aliyor. Kombat ve task sistemi gayet keyifli, trade olayi ise sahane olacak zamanla ekonomik dengeler oturunca.

Oyuncular da gayetkaliteli genelde. rp zaten girla gidiyo. onun disinda da hem diyaloglar hem yardimlasma süper seviyede.

Tum bunlarin otesinde zaten stars wars evreninde yuruyor olmak bile baslibasina buyuk bir keyif.

Lafi cok da uzatmadan ilk günün hatira fotolarina geceyim ben.

1. Burada yanimda duran, asagida bikac ss'de de goreceginiz kisi Foxs Coltus. Kendisi benden kat kat tecrubeli bir marksman olmasina ve beni hic tanimamasina ragmen, usenmedi s1k1lmad1, tum gun benle gezdi, tasklerime yardim etti, malzeme yardimi yapti (gavur yapiyo abi:).
Orada gordugunuz 2 ejderha buyuklugundeki minik kus da birilerinin pet'i. Dibimiz dusmustu gordugumuzde:

2. Efendim burda citir marksmanimiz Raj'Asta Krinn'in yakindan cekilmis bi nevi bi vesikalik fotografi

3. Burada, henuz kullanmayi kafamiz basmadigi ve daha cok xp'ye ihtiyacimiz oldugu kullanamadigimiz bebegimiz rifle'imizi goruyoruz elimizde:

4. Bu da iste o bahsettigim ruzgarla salinan otlarin arasindan romantik bir enstantane :)

5. Ve iste siddet ve adrenalin tutkunlari icin savas alanindan son goruntuler ! ! ! (lutfen 18 yasindan kucuk izleyiciler gozunu kapasin burda zira allah yaratti demeden benekli ve dislek bir inegi hunharca katlediyoruz burda):

[Bu mesaj OguzAmca tarafından 03 August 2003 04:58 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Zaten zorluğuna bakmayacaksın,önemli olan senin vurguğun pool'un büyüklüğü.Mesela ben 7k HAM li Rebel Specforce Majorları falan probotla şaşırtarak kesebiliyorum.(genelde mindlari 6000 küsür civarı oluyor,kolay yani :) )[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...