Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz mod istiyoruz silin şu tpicleri lütfen !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende sen gibi düşündüm ama modlarada hak vermek gerek iyiki onların yerinde deilim[signature][hline]ALSHARO/cypher
6x
7xxxx
CannibalCorpSe(co-leader)

laviniam....
Mesaj tarihi:
BeCooLL and Relax plz (bi de item plz) ....[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
Yok abi yeter önüne gelen topic açıyo garbage deil ki burası "Ben bugün pilav yedim!" diye topic açalım... Cidden çok sinirlendim ama sakinleşicem inşallah...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
_catastrope_, 02 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
Yok abi yeter önüne gelen topic açıyo garbage deil ki burası "Ben bugün pilav yedim!" diye topic açalım... Cidden çok sinirlendim ama sakinleşicem inşallah...

muahaha ben de yedim :D[signature][hline]DontTownThisTime
SerVer:DieZ
lvl:2x
job: blade
wep : training sword :D

YıLıN Topİc i
Mesaj tarihi:
yaa şimdide Topic diye topic açtılar bakın az kaldı patlıycam... :hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Mesaj tarihi:
oha yaf adam 3 deil 5 yazcaktım die top açmış[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / Clanless
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
Mesaj tarihi:
Yok galiba şimdi biri bakıyor... bakın topicler silinmeye başladı... Online mod kimse söylesin elinden öpücem yemin ediyorum[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Mesaj tarihi:
Kaksi kardeşimi burdan tebrik ediyorum
:tebrikz::tebrikz:
Ellerine sağlık yalvarırım hiç yorum yapmadan direk sil şu gereksizleri... Hem topicleri hem açanları...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Mesaj tarihi:
OLEYYYY

KakSi buraya yumruk havaya kaksi buraya yumrukhavaya

hep beraber :D

Topic harbi mal bir insan ama gulmekten oldum muhahaha [signature][hline]DontTownThisTime
SerVer:DieZ
lvl:2x
job: blade
wep : training sword :D
YıLıN Topİc i
Bu da Guzel

[Bu mesaj New tarafından 02 Kasım 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu "Server kapalı bari forumlarda insanları taciz edeyim" dalgasıydı. Forumu salladı ama henüz yıkamadı.

Asıl korkulması gereken eğer bir dupe wipe olursa "+3ROL' üm , dual Shard+10' um gitti valla dupe değildi i.... GM'ler Türklere kıl" dalgası hatta dalga değil Tusunami'si olmalı.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:164.xxx
Mesaj tarihi:
Doğru söze ne denir... Biz pati olarak onuda atlatıcağımızdan eminim...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Mesaj tarihi:
Elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman online olamayabiliyoruz. Ama online olduğumuz süre içinde elimizden geleni yapıyoruz. Teşkkürler..[signature][hline]Alterac & Oriole
Mesaj tarihi:
no fear Kaksi is here :p[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 55k+
Server : Ares
  • Yeni Oluştur...