New Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 afiyet olsun[signature][hline]DontTownThisTime SerVer:DieZ lvl:2x job: blade wep : training sword :D
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende sen gibi düşündüm ama modlarada hak vermek gerek iyiki onların yerinde deilim[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam....
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 BeCooLL and Relax plz (bi de item plz) ....[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yok abi yeter önüne gelen topic açıyo garbage deil ki burası "Ben bugün pilav yedim!" diye topic açalım... Cidden çok sinirlendim ama sakinleşicem inşallah...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
New Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: _catastrope_, 02 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Yok abi yeter önüne gelen topic açıyo garbage deil ki burası "Ben bugün pilav yedim!" diye topic açalım... Cidden çok sinirlendim ama sakinleşicem inşallah... muahaha ben de yedim :D[signature][hline]DontTownThisTime SerVer:DieZ lvl:2x job: blade wep : training sword :D YıLıN Topİc i
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi cıkarı olmadan siteye hızmet etıklerı ıcın bence tesekkur bile etmelıyız hatta ediyorum tesekkurler
toretto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 [Bu mesaj KaKsi tarafından 02 Kasım 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaa şimdide Topic diye topic açtılar bakın az kaldı patlıycam... :hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oha yaf adam 3 deil 5 yazcaktım die top açmış[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yok galiba şimdi biri bakıyor... bakın topicler silinmeye başladı... Online mod kimse söylesin elinden öpücem yemin ediyorum[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
darklife Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tamam sakın olun yetkılı gelmıs ve temızlıge baslamıstır
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kaksi kardeşimi burdan tebrik ediyorum :tebrikz::tebrikz: Ellerine sağlık yalvarırım hiç yorum yapmadan direk sil şu gereksizleri... Hem topicleri hem açanları...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kakşi GEldi Yuppi Adalet Geldi Server Gelmiş Kadar sEvindim :D[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :)
New Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 OLEYYYY KakSi buraya yumruk havaya kaksi buraya yumrukhavaya hep beraber :D Topic harbi mal bir insan ama gulmekten oldum muhahaha [signature][hline]DontTownThisTime SerVer:DieZ lvl:2x job: blade wep : training sword :D YıLıN Topİc i Bu da Guzel [Bu mesaj New tarafından 02 Kasım 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu "Server kapalı bari forumlarda insanları taciz edeyim" dalgasıydı. Forumu salladı ama henüz yıkamadı. Asıl korkulması gereken eğer bir dupe wipe olursa "+3ROL' üm , dual Shard+10' um gitti valla dupe değildi i.... GM'ler Türklere kıl" dalgası hatta dalga değil Tusunami'si olmalı.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:164.xxx
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Doğru söze ne denir... Biz pati olarak onuda atlatıcağımızdan eminim...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman online olamayabiliyoruz. Ama online olduğumuz süre içinde elimizden geleni yapıyoruz. Teşkkürler..[signature][hline]Alterac & Oriole
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 have no fear kaksi is here yaw :D kasmayın Xd[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus
zzz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 no fear Kaksi is here :p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hehehe :-)[signature][hline]Alterac & Oriole
Öne çıkan mesajlar