Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insedeuo içindeki animasyonlar hakkında aklıma bişey geldi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insedeuo programında animasyonlara girdiğimizde yaratıkların yürüyüşünü yavaşlatabiliyoz veya hızlandırabiliyoz aslında bütün hareketlerinin hız dengesini değiştirebiliyoruz biz bu değişiklikleri oyuna aktarabilirmiyiz mesela bir orcu olduğundan daha hızlı veya daha yavaş hale getirebilirmiyiz bunu merak ettim.birgün düşünürken aniden aklıma böle bişey geldi bu konuda bilgisi olanlar varsa pls yardım etsin.
Mesaj tarihi:
sacmalama be
bende var source hic incelemedim gerci ama
100 dexi olan bi insan 11 dexi olan bir insandan daha hızlı yürümez ya da hareket etmez.
Mesaj tarihi:
Tazmanyak tamam oyuncuların karakteri belki hızlı yürütmez ama hızlı haraket eder. Misal daha çok ok atar yada daha çok kılıç sallar. NPC'lerde de daha hızlı haraket etmesini ve yürümesini sağlar. Mesela bir pack horse'un dex'ini arttırırsan seni daha hızlı takip eder.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
said:
GE-TA, 04 August 2003 01:38 tarihinde demiş ki:
Tazmanyak tamam oyuncuların karakteri belki hızlı yürütmez ama hızlı haraket eder. Misal daha çok ok atar yada daha çok kılıç sallar. NPC'lerde de daha hızlı haraket etmesini ve yürümesini sağlar. Mesela bir pack horse'un dex'ini arttırırsan seni daha hızlı takip eder.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

doğru ya :)
summon ayıları yürütemiodum dogru.. :)
  • Yeni Oluştur...