horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Aranızda izleyen ve/veya 5. bölüm ve sonrası olan var mı?[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 şimdi bu soruyu sorarken,bilmeyenler içinde arkadaşlar proton die şöle konulu böleli bi anime var şeklinde biz cahilleri bilgilendirme görevini hiçe sayarak paticik ailesine çook yazık ediyorsun çook :)[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ya ühü be. geçenlerde benim tavsiye threadime de yazmıştın bu ama kazaa'da yok ki... küsüm valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bak ben simdi dahada merazk ettim bana Proton'nun ne menem bişi olduğunu anlatın bende size serisini bulayım söz veriyorum.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 anacım ben de indirip bakıp anlıycaktım ama kısmet olmadı ki? horace yazıcak artık, bekliycez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 walla aratınca şöle bişiler buldum ama bumudur bilemicem..: PROTON: THE IDIOT MENACE (Central Park Media) 60 minutes. NR. Proton, a quiet young man with a heart of gold, is sent to bring Aun back home after she runs away to meet her favorite rock star. Proton catches up to Aun, but looses her when she decides to take off again. While continuing to hunt for Aun, Proton accidentally becomes engaged to a sexy, renegade pilot named Keyne who was asleep in her crashed spaceship. He is then pulled into Keyne’s battle against a distant Emperor and tries his best to help her. However, he must also continue to look for Aun, who has fallen into the clutches of the very same Emperor. Recommended for those age 13 and over, I still enjoyed this funny tale although I am WAY over 13. Proton is the oddest Anime character I’ve seen in a long time. He is so laid back and quiet. There is some cartoon nudity here, so you may want to be careful if you let your kids watch this. – Denis Sheehan[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bu arada resimde PHOTON yazıyor ama bahsedilen şey PROTON[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 30 July 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Animeler hakkında bilgi edinmek için www.animenfo.com adresine başvurabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Tamam o karamuratın yazdıı işte. Süper bişi süper.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 du bakım bende[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 proton diye aratınca kazaadan çıkmıyo, bi de photon deneyelim madem akşam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Kazaa Lite Programı ile bu saat itibari ile aratıldığında Photon 1 ve Photon 2 adlı iki adet bölüm bulmakta ve bu bölümler infoda yazıldığı üzere Almanca alt yazı içeridiği görülmektedir.Dosyaların boyutuda 237 Mb kadardır.Buda toplam 474 mb kadar bir download demektir.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 oh oh şahane. eve gidelim de girişelim bare :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Walla ben sirketteyken de cekip genelde cd ye atiyorum sonra,bunu çekmekte emin değilim hem almanca altyazı diyor, hemde 1 ve 2 diye geçiyor ki horacegoesskiing 5 ve sonrasından bahsediyor.Bunları çekipte hevesin bogazda duyumlenerek nefes guclugu yarattirma riskide var.[hline]Under Construction [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 31 July 2003 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 eheh. iki yıldır bulamadım devamını. gerçi şu kadıköydeki yere bi gidip bakıcam nedir diye.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ansalonda var 1-6 ya kadar. gidip alcam.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 himm gidip bir almak lazim o halde.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar